Κεντρική NBA 51 πόντους ο ΛεΜπρόν, “γκρέμισε” το Μαϊάμι! (vid)

51 πόντους ο ΛεΜπρόν, “γκρέμισε” το Μαϊάμι! (vid)

lebron james

Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς έζησε ορισμένα από τα πιο δοξασμένα χρόνια της πολυποίκιλης καριέρας του στο Μαϊάμι, με τους φίλους των Χιτ να είναι ιδιαίτερα εξοικειωμένοι με το “οπλοστάσιο” που διαθέτει στο παιχνίδι του. Ο κορυφαίος παίκτης του πλανήτη απασφάλισε ξανά, όπως έκανε και 2 βράδια νωρίτερα εναντίον του Πόρτλαντ κι οδήγησε τους Λος Άντζελες Λέικερς σε νέα εκτός έδρας νίκη, με μια απίστευτη στατιστική γραμμή!

Συγκεκριμένα, οι Λέικερς νίκησαν μέσα στο Μαϊάμι με 113-97, με τον Τζέιμς να σταματά στους 51 πόντους με 13/23 δίποντα, 6/8 τρίποντα κι 7/10 βολές, επίδοση-ρεκόρ για τον ίδιο την τρέχουσα σεζόν! Ακόμη, ο ηγέτης των Καλιφορνέζων μάζεψε 8 ριμπάουντ, μοίρασε 3 ασίστ κι έκλεψε 2 φορές την μπάλα, κάνοντας μονάχα 2 λάθη και καταγράφοντας το εξαιρετικό +20 στο plus-minus.

Αυτή, μάλιστα, ήταν η πρώτη νίκη του ΛεΜπρόν μέσα στο Μαϊάμι από τότε που έφυγε από τους Χιτ! Η τελευταία φορά που έφυγε ευτυχής από την American Airlines Arena ήταν στις 30 Μαΐου του 2014 όταν φορούσε ακόμα τη φανέλα των Χιτ (6ο παιχνίδι Τελικών Ανατολής εναντίον των Πέισερς) ενώ, είχε ρεκόρ 0-7 μέσα στο Μαϊάμι με τη φανέλα των Καβαλίερς την τελευταία 4ετία!

Ο ρυθμός δόθηκε από την 1η περίοδο, με τον ΛεΜπρόν να σκοράρει 19 πόντους στα πρώτα 12 λεπτά, έχοντας “καυτό” χέρι από μέση και μακρινή απόσταση. Η συνέχεια ήταν ανάλογη ως το τέλος, με τον Τζέιμς να σαρώνει με τα drives του, το παιχνίδι στο πικ-εν-ρολ αλλά και με πόντους στον αιφνιδιασμό ενώ η ευστοχία του από μακριά διατηρήθηκε ακέραιη μέχρι και τα τελευταία δευτερόλεπτα!

Τα highlights του ΛεΜπρόν Τζέιμς

https://www.youtube.com/watch?v=eh8WqbbvnqY

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Μπαρτζώκας: «Θεωρώ πως θα έχουμε τον Παπανικολάου στα επόμενα παιχνίδια»

Στον τρόπο με τον οποίο διαχειρίστηκε η  Μπαρτσελονα το ματς, αναφέρθηκε ο Γιώργος Μπαρτζώ…