Κεντρική NBA Το πήρε πάνω του ο απίθανος Τζορτζ! (vid)
NBA

Το πήρε πάνω του ο απίθανος Τζορτζ! (vid)

paul george thunder

Ο Πολ Τζορτζ δεν ήταν όσο επιθετικός θα έπρεπε στα προηγούμενα ματς, καθώς οι 3 σταρ των Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ επιχειρούσαν να μοιράσουν τις προσπάθειες. Στο χθεσινό ματς εναντίον των Κλίπερς, όμως, ο “PG-13” ξαναβρήκε τον εαυτό του κι αναβίωσε τις μέρες της Ιντιάνα, έχοντας ηγετική παρουσία.

Ειδικότερα, ο Τζορτζ σταμάτησε στους 42 πόντους με 13/22 σουτ κι έτσι έγινε ο 4ος παίκτης στην ιστορία των Θάντερ που σημειώνει +40 πόντους μετά τους Ντουράντ, Γουέστμπρουκ και Χάρντεν!

Ο Τζορτζ βασίστηκε πολύ στα pin-down σκριν μακριά από την μπάλα, ειδικά στη δεξιά πλευρά, ώστε να ελευθερωθεί και να βρει τις κατάλληλες προϋποθέσεις για να σκοράρει. Ήταν αποφασισμένος να πάρει πολλές προσπάθειες, μπαίνοντας προς το καλάθι ώστε να κερδίσει φάουλ (12/15 βολές) ενώ, στις πεντάδες που απουσίαζαν οι Άντονι και Γουέστμπρουκ είχε περισσότερο την μπάλα στα χέρια του, κάνοντας κουμάντο στην επίθεση.

Τα highlights του Τζορτζ

Ο Τζορτζ ήταν μακράν ο κορυφαίος της ομάδας του, με τους Θάντερ να νικούν με 120-111 τους Κλίπερς, “σπάζοντας” το αρνητικό σερί 6 ηττών απέναντι στις δυτικές ομάδες. Ο Ράσελ Γουέστμπρουκ σκόραρε 22 πόντους και μοίρασε 8 ασίστ ενώ ο Άντονι πέτυχε 14 πόντους.

Στον αντίποδα, ο Λου Γουίλιαμς ήρθε από τον πάγκο για να σπείρει τον πανικό, όπως άλλωστε συνηθίζει (35 πόντοι, 6/12 τρίποντα) ενώ οι Γκρίφιν και Ρίβερς πέτυχαν από 17.

 

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Ο Τζοέλ Εμπίντ πάσχει από παράλυση Bell

Επιβεβαίωσε ο Εμπίντ πως πάσχει από τη νόσο Bell Σε μια αποκάλυψη προέβη ο Έιντριαν Βοϊναρ…