Κεντρική NBA Επιθυμούν την παραμονή του Γκρίφιν οι Κλίπερς
NBA

Επιθυμούν την παραμονή του Γκρίφιν οι Κλίπερς

blake griffin clippers

blake griffin clippers

Οι Λος Άντζελες Κλίπερς έχουν ήδη γυρίσει ολοκληρωτικά σελίδα στο “βιβλίο” της ιστορίας τους μετά την παραχώρηση του ιθύνοντα νου της ομάδας, Κρις Πολ στους Χιούστον Ρόκετς μέσω sign-n-trade. Ο “CP3έκανε opt-in στην τελευταία χρονιά του συμβολαίου του και έγινε ανταλλαγή στις “ρουκέτες”, με την ομάδα του Χόλιγουντ να αποκτά τους Πάτρικ Μπέβερλι, Λου Γουίλιαμς, Σαμ Ντέκερ, Μοντρέζλ Χάρελ, Κάιλ Γουίλτζερ, Ντάρουν Χίλαρντ και ΝτιΆντρε Λίγκινς, καθώς και ένα ντραφτ πικ πρώτου γύρου! Οι Κλίπερς, όμως, δεν φαίνονται αποφασισμένοι να “ξηλώσουν” πλήρως το ρόστερ, δίνοντας πλέον βάση στην παραμονή του Μπλέικ Γκρίφιν στην ομάδα.

Συγκεκριμένα, ο Γκρίφιν είναι ελεύθερος να διαπραγματευτεί με οποιαδήποτε ομάδα αυτή τη στιγμή, καθώς το συμβόλαιό του ολοκληρώθηκε αλλά οι Κλίπερς δεν θα ήθελαν να τον αποχωριστούν, όπως μεταδίδει η ρεπόρτερ του ESPN, Ραμόνα Σέλμπερν. Σε περίπτωση που παραμείνει στην ομάδα και με δεδομένο ότι ο ΝτιΆντρε Τζόρνταν έχει συμβόλαιο και δεν το κουνάει από το L.A, οι Κλίπερς θα έχουν διαμορφώσει ένα συμπαθές ρόστερ, ικανό να τους διατηρήσει στην 8άδα της Δύσης και εντός του “χορού” των πλέι-οφ. Επίσης, διαθέτουν αρκετό χώρο στο σάλαρι καπ, ώστε να προσελκύσουν τουλάχιστον έναν από τους κορυφαίους free-agent της αγοράς.

Το έργο της διατήρησης του Γκρίφιν την ομάδα, όμως, δεν θα είναι και η πιο εύκολη υπόθεση, με τις all-around δυνατότητές του να τον καθιστούν περιζήτητο. Αρκετές ομάδες έχουν “φλερτάρει” μαζί του, με τους Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ και τους Μπόστον Σέλτικς να έχουν μπει πιο ενεργά από όλους στο σχετικό παιχνίδι, όπως αναφέρει σχετικά το CBS.

Ο Γκρίφιν ολοκλήρωσε την περσινή σεζόν με 21.6 πόντους ανά αγώνα, 8.1 ριμπάουντ και 4.9 ασίστ σε 61 παιχνίδια της κανονικής περιόδου. Η περίπτωσή του αναμένεται να είναι μια από τις πιο ενδιαφέρουσες της φετινής, χαοτικής ελεύθερης αγοράς, καθώς παραμένει ένα από τα κορυφαία “4άρια” του πρωταθλήματος.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Ο Τζοέλ Εμπίντ πάσχει από παράλυση Bell

Επιβεβαίωσε ο Εμπίντ πως πάσχει από τη νόσο Bell Σε μια αποκάλυψη προέβη ο Έιντριαν Βοϊναρ…