Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ Προτάθηκε ο Τόμας στον ΠΑΟΚ…

Προτάθηκε ο Τόμας στον ΠΑΟΚ…

thomas

thomasΕνας… παλιός γνώριμος από το πέρασμά του από το ελληνικό πρωτάθλημα είναι μέσα στη λίστα των προτεινόμενων παικτών σε ό,τι αφορά τον ΠΑΟΚ. Ο λόγος για τον Τόρεϊ Τόμας ο οποίος την σεζόν 2014-15 είχε αγωνιστεί στον Άρη. Μάλιστα στον “Δικέφαλο” είχαν αρκετά θετική άποψη για τον Αμερικανό που είχε… αρέσει στους “κίτρινους” (παίκτες που τον “έζησαν” στον Άρη, έλεγαν πολύ καλά λόγια για τον χαρακτήρα του ενώ από την ομάδα των “κιτρίνων” της σεζόν 2014-15, να σημειωθεί πως… πάντα στον ΠΑΟΚ είχαν καλή γνώμη για τον Ντρου Νέιμικ αλλά φαίνεται πως θα προτιμηθεί ένας πιο αθλητικός ψηλός).

“Μονοπόλυο”, ο… αγαπημένος προορισμός των Θεσσαλονικιών (στην Γρηγορίου Λαμπράκη 193, στην Ανω Τούμπα Θεσσαλονίκης). Ο χώρος που μπορείτε να περάσετε άψογα και να δείτε το βράδυ (21.00) το ματς Γερμανία-Μεξικό για τα ημιτελικά του Confederations Cup 2017!

Την περασμένη σεζόν ο Τόμας έπαιξε στην ΑΕΚ Λάρνακας έχοντας 13 πόντους μέσο όρο και 4,2 ασίστ ανά αγώνα στο FIBA Europe Cup ενώ στο κυπριακό πρωτάθλημα είχε 10,2 πόντους μέσο όρο και 4,9 ασίστ ανά ματς. Βέβαια στον ΠΑΟΚ εξετάζουν διάφορες λύσεις για την θέση του πλέι μέικερ, πάντα είναι στο μυαλό ο Δημήτρης Κατσίβελης (από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε το νέο τεχνικό τιμ, ήταν στα “θέλω” του ο Ελληνας παίκτης ωστόσο στελέχη της ομάδας… δεν έχουν καταφέρει να “κλείσουν” το deal ως τώρα) αλλά και διάφοροι Αμερικανοί.

“Ελέγχονται” πολλοί παίκτες στις τάξεις των “ασπρόμαυρων”, οι οποίοι φέτος φαίνεται πως έχουν μεγαλύτερες οικονομικές δυνατότητες… Τουλάχιστον σχετικά με το συμβόλαιο του Θοδωρή Ζάρα στον ΠΑΟΚ, το νούμερο που “κυκλοφορεί” για την συμφωνία του Ελληνα καλαθοσφαιριστή με την ομάδα της Θεσσαλονίκης, είναι πάνω από τα… στάνταρ που είχε ο “Δικέφαλος” τα τελευταία χρόνια, ειδικά για παίκτες που θα έχουν περισσότερο συμπληρωματικό ρόλο αγωνιστικά (αν μη τι άλλο, πάντως, ο Ζάρας αποτελεί μια αξιόπιστη λύση). Βέβαια στον ΠΑΟΚ δεν θέλουν να “βγαίνει” προς έξω… τίποτα όσον αφορά τις αυξημένες οικονομικές δυνατότητες της ομάδας και δεν επιβεβαιώνουν κάτι σχετικά με αυτό το θέμα.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νίκος Δραγόλιας
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

Νεραντζάκης: «Η εικόνα μας δεν είναι αυτή που πρέπε»

Στην κακή εικόνα της ομάδας του αναφέρθηκε ο Στάθης Νεραντζάκης. Μετά την εκτός έδρας ήττα…