Κεντρική NBA Πάτησαν “γκάζι” και εξαφανίστηκαν οι Ρόκετς! (vids)

Πάτησαν “γκάζι” και εξαφανίστηκαν οι Ρόκετς! (vids)

james harden thunder rockets

james-harden-thunder-rockets

Χάρη σε ένα καταπληκτικό 2ο ημίχρονο, όπου το επιμέρους σκορ έφθασε στο 59-33 αλλά και τα κέφια του Τζέιμς Χάρντεν, οι Χιούστον Ρόκετς συνέτριψαν με 118-87, πραγματοποιώντας μια ιδιαίτερα πειστική “δήλωση” ενόψει της συνέχειας. Από την άλλη, ο Ράσελ Γουέστμπρουκ δεν έφθασε στα γνωστά στάνταρ απόδοσής του, έχοντας μόλις 6/23 σουτ και 9 λάθη, σε μια βραδιά που η ομάδα του οφείλει να ξεχάσει όσο το δυνατόν συντομότερα.

Ο “Beard” σταμάτησε στους 37 πόντους, με 10/17 δίποντα, 3/11 τρίποντα και 8/11 βολές, μάζεψε 7 ριμπάουντ και μοίρασε 9 ασίστ, σε 34 λεπτά συμμετοχής, όντας ο ενορχηστρωτής του ξεσπάσματος των Ρόκετς στο 2ο ημίχρονο. Εκμεταλλεύτηκε όλες τις λανθασμένες αλλαγές της άμυνας, πηγαίνοντας στο drive τους ψηλότερους αντιπάλους, διέβλεπε όλους τους αμαρκάριστους σουτέρ ενώ ήταν, φυσικά, εξαιρετικός στο πικ-εν-ρολ. Χάρη στη δική του καθοδήγηση, το Χιούστον “εκτόξευσε” τη διαφορά σε διψήφια επίπεδα στην 3η περίοδο ενώ, με σερί 10-0 στο τελευταίο δωδεκάλεπτο, δόθηκαν διαστάσεις θριάμβου στην επικράτηση των γηπεδούχων. Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι οι συμπαίκτες του Χάρντεν είχαν 9/10 σουτ, όταν δέχονταν την ασίστ από αυτόν!

Ο Πάου Γκασόλ θα είναι ξανά αυτός που θα “χαμογελάσει” απέναντι στον αδελφό του, Μαρκ στο ματς των Σπερς με τους Γκρίζλις; Ο Τζόρτζ θα πάρει… εκδίκηση από τον Τζέιμς στον αγώνα Καβαλίερς-Ιντιάνα; Η 2winbet.gr θα προσφέρει live betting στους πελάτες της για τα παιχνίδια του ΝΒΑ αλλά και τις καλύτερες αποδόσεις της αγοράς!

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=Q5pwwVX34SM]

Ο Πάτρικ Μπέβερλι ήταν άξιος συμπαραστάτης του Χάρντεν, με 21 πόντους και 10 ριμπάουντ, πετυχαίνοντας ρεκόρ καριέρας σε αμφότερες τις κατηγορίες, όσον αφορά τα πλέι-οφς! Οι Καπέλα και Νενέ σκόραραν από 15 και 14 πόντους αντίστοιχα, με την άμυνα να είναι ο τομέας-κλειδί. Οι Θάντερ σούταραν μόλις με 37% στα σουτ εντός πεδιάς, είχαν 9/29 τρίποντα και ο Ράσελ Γουέστμπρουκ ήταν πλήρως βραχυκυκλωμένος. Ακόμη, αξίζει να γίνει αναφορά και στους πόντους 2ης ευκαιρίας, με τους Ρόκετς να κάνουν ρεκόρ για φέτος με 31, απόρροια και των 14 επιθετικών ριμπάουντ τους. Βάσει της ιστορίας, η Οκλαχόμα οφείλει να ανησυχεί έντονα, καθώς, από τις 23 περιπτώσεις όπου μια ομάδα δέχθηκε 30άρα στην πρεμιέρα μιας σειράς πλέι-οφ, στις 22 αποκλείστηκε!

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=AanmeeokSGA]

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Μπαρτζώκας: «Θεωρώ πως θα έχουμε τον Παπανικολάου στα επόμενα παιχνίδια»

Στον τρόπο με τον οποίο διαχειρίστηκε η  Μπαρτσελονα το ματς, αναφέρθηκε ο Γιώργος Μπαρτζώ…