Κεντρική NBA Έξαλλος ο Γουέστμπρουκ στη συνέντευξη Τύπου (vid)
NBA

Έξαλλος ο Γουέστμπρουκ στη συνέντευξη Τύπου (vid)

westbrook

westbrook

Οι αριθμοί αποδεικνύουν ότι οι Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ είναι πολύ χειρότεροι, όταν ο Ράσελ Γουέστμπρουκ κάθεται στον πάγκο. Στο χθεσινό, 4ο παιχνίδι εναντίον των Ρόκετς, οι γηπεδούχοι ήταν κατά 18 πόντους χειρότεροι, στα 9 λεπτά όπου ο “Westbeast” βρισκόταν στον πάγκο και κατά 14 πόντους καλύτεροι, στα 14 λεπτά παρουσίας του στο παρκέ! Κατά μήκος της σειράς, η Οκλαχόμα είναι 2.1 πόντους ανά 100 κατοχές καλύτεροι με τον σούπερ-σταρ τους στο παρκέ και κατά 40.3 χειρότεροι (!), με εκείνον εκτός. Σε σχετική ερώτηση που του έγινε, όμως, ο Γουέστμπρουκ δεν φάνηκε να είναι και πολύ ευχαριστημένος…

Σημαντικά ματς για τα πλέι οφ του ΝΒΑ…. Ράπτορς-Μπακς, Χοκς-Γουίζαρντς και Μπλέιζερς-Γουόριορς. Ποιοι θα “βγουν” νικητές στις συγκεκριμένες “μάχες”; Η 2winbet.gr θα προσφέρει στους πελάτες της τις καλύτερες αποδόσεις της αγοράς και άκρως “ελκυστικό” live betting!

Δεν θέλω να μας διαχωρίζουν. Είμαστε όλοι ένα”, είπε αρχικά ο “Ρας” και συνέχισε σε έντονο ύφος λέγοντας: “Είτε είμαι στο παρκέ, είτε δεν είμαι, είμαστε όλοι μαζί σε αυτό. Μην προσπαθείτε να μας χωρίσετε και να μας κάνετε να στραφούμε ο ένας απέναντι στον άλλο. Δεν θέλω να το ακούω αυτό. Παίζουμε σαν ομάδα και αυτό μετράει. Επόμενη ερώτηση!”

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Ο Τζοέλ Εμπίντ πάσχει από παράλυση Bell

Επιβεβαίωσε ο Εμπίντ πως πάσχει από τη νόσο Bell Σε μια αποκάλυψη προέβη ο Έιντριαν Βοϊναρ…