Κεντρική NBA Αβέβαιο το μέλλον του Πολ Τζορτζ (vid)
NBA

Αβέβαιο το μέλλον του Πολ Τζορτζ (vid)

paul george nate mcmillan

paul-george-nate-mcmillan

Οι φήμες περί αποχώρησης του Πολ Τζορτζ από τους Ιντιάνα Πέισερς έχουν “οργιάσει” εδώ και αρκετούς μήνες, με τον 27χρονο σούπερ-σταρ να μην κάνει ξεκάθαρες τις προθέσεις του στη χθεσινή συνέντευξη τύπου. Οι Πέισερς υπέστησαν την 4η ήττα τους στον χθεσινό αγώνα εναντίον των Κλίβελαντ Καβαλίερς και αποχαιρέτησαν τη φετινή σεζόν, με τον Τζορτζ να αγωνίζεται για τελευταία φορά με την ομάδα αυτή, σύμφωνα με τη γνώμη πολλών.

Σημαντικά ματς για τα πλέι οφ του ΝΒΑ…. Ράπτορς-Μπακς, Χοκς-Γουίζαρντς και Μπλέιζερς-Γουόριορς. Ποιοι θα “βγουν” νικητές στις συγκεκριμένες “μάχες”; Η 2winbet.gr θα προσφέρει στους πελάτες της τις καλύτερες αποδόσεις της αγοράς και άκρως “ελκυστικό” live betting!

Δεν έχω φθάσει σε σημείο να το σκεφτώ ακόμη. Επόμενη ερώτηση“, ήταν τα λεγόμενα του Τζορτζ, όταν ερωτήθηκε για το πώς φαντάζεται το μέλλον του στο κορυφαίο πρωτάθλημα του πλανήτη. Το συμβόλαιο του Τζορτζ ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2018 αλλά οι φήμες περί ανταλλαγής του φουντώνουν όλο και περισσότερο. Οι προθέσεις του, φυσικά, δεν θα εξαρτηθούν μονάχα από τη δική του βούληση. Συγκεκριμένα, το συμβόλαιό του προβλέπει ότι σε περίπτωση που επιλεγεί σε μια από τις 3 καλύτερες πεντάδες της χρονιάς, θα λάβει μια γενναία επέκταση, αξιώνοντας περίπου 70 εκατομμύρια δολάρια παραπάνω, όπως αναφέρει το CBS. Ο χρόνος θα δείξει αν ο ηγέτης της Ιντιάνα επιθυμεί να αποχωρήσει, με τις φήμες περί ένταξής του στους Λος Άντζελες Λέικερς να ισχυροποιούνται όλο και περισσότερο.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Με ηγέτη Μάρεϊ, νίκησαν ξανά τους Σέλτικς οι Χοκς

Στην παράταση οι Χοκς επικράτησαν των Σέλτικς. Με τον Ντεζούντε Μάρεϊ να πραγματοποιεί μία…