Κεντρική Basket League Ρέθυμνο Τα εισιτήρια του “τελικού”

Τα εισιτήρια του “τελικού”

fitzpatrik rethymno

fitzpatrik-rethymno

Το Ρέθυμνο υποδέχεται τον Κολοσσό Ρόδου την Τετάρτη (26/4), στο παιχνίδι που θα κρίνει την πρόκριση στην επόμενη φάση των πλέι οφ της Basket League, με τους Κρητικούς να ενημερώνουν τους φιλάθλους τους για τα εισιτήρια του αγώνα.

Αναλυτικά:
“Την Τετάρτη 26 Απριλίου στις 17.00 το απόγευμα το Ρέθυμνο Cretan Kings δίνει την τελική του “μάχη” για την πρόκριση στην επόμενη φάση των playoffs κόντρα στον Κολοσσό H HOTELS. Καθ’ όλη τη διάρκεια της φετινής σεζόν το “Μελίνα Μερκούρη” αποτέλεσε το βασικό “όπλο” της ομάδας μας για την επιτυχημένη πορεία της στην STOIXIMAN.GR Basket League. Την Τετάρτη θα δώσει τον κρισιμότερο αγώνα της για τη φετινή χρονιά, θέλοντας να πανηγυρίσει μαζί με τον κόσμο της την είσοδο στην επόμενη φάση. Για αυτό το λόγο η ΚΑΕ Ρέθυμνο Cretan Kings αποφάσισε γενική είσοδο 5 ευρώ, καθώς η στήριξη και η ενθάρρυνση των φιλάθλων μας είναι πιο επιτακτική από ποτέ.

Η προπώληση των εισιτηρίων θα πραγματοποιείται από σήμερα στα γραφεία της ΚΑΕ (Ηγ. Γαβριήλ 103-105, τηλ. 28310 36270). Για την αγορά του εισιτηρίου είναι απαραίτητη η προσκόμιση της αστυνομικής ταυτότητας και του αριθμού ΑΜΚΑ. Επίσης, η προπώληση των εισιτηρίων θα πραγματοποιείται και διαδικτυακά από αύριο (29/3) στην ιστοσελίδα της Tickethour ΕΔΩ.

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ
Γραφεία ΚΑΕ Ρέθυμνο Cretan Kings (Ηγ. Γαβριήλ 103-105, τηλ. 28310 36279)
Δευτέρα – Τρίτη: 09.30-14.30 & 18.00-21.00, Τετάρτη 09.30-14.30.
Διαδικτυακά στην ιστοσελίδα της Tickethour.
Τιμή εισιτηρίου 5 ευρώ (Γενική είσοδος)”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Ρέθυμνο

Δειτε επισης

Οριστικό! Στο τοπικό το Ρέθυμνο

Το Ρέθυμνο μετά την αποχώρηση του Κωστή Ζομπανάκη αποχώρησε από την Basket League, αλλά κα…