Κεντρική NBA Πιάστηκε “ντοπέ” ο Γιοακίμ Νοά!
NBA

Πιάστηκε “ντοπέ” ο Γιοακίμ Νοά!

joakim noah knicks

joakim-noah-knicks

Η φετινή σεζόν φαινόταν πως δεν μπορεί να πάει χειρότερα για τον Γιοακίμ Νοά, με τον Γάλλο σέντερ να έχει μόλις 5 πόντους και 8.7 ριμπάουντ ανά αγώνα σε 46 ματς, πριν πέσει στο “καναβάτσο” λόγω του τραυματισμού του στο αριστερό γόνατο. Τελικά, όμως, η “κατρακύλα” δεν είχε ολοκληρωθεί, καθώς ο παίκτης των Νικς βρέθηκε θετικός σε έλεγχο ντόπινγκ!

 

Η επίσημη ανακοίνωση της τιμωρίας του αναμένεται να λάβει χώρα σύντομα, με τις πρώτες εκτιμήσεις να κάνουν λόγο για αποβολή από τους επόμενους 20 αγώνες της ομάδας (10 φέτος και 10 την επόμενη σεζόν), σύμφωνα με τον Άντριαν Γουοζναρόφσκι. Ο Νοά βρέθηκε θετικός σε φάρμακο, το οποίο δεν παρέχεται με ιατρική συνταγή (OTC) και εντάσσεται στις απαγορευμένες ουσίες, σύμφωνα με την τρέχουσα συλλογική σύμβαση εργασίας του NBA.

Η Ένωση Παικτών ανέφερε ότι ο παίκτης ήταν απόλυτα υπάκουος με την πολιτική του πρωταθλήματος και πως δεν την παραβίασε ηθελημένα ή εν γνώσει του. Ο 32χρονος απέχει από τα παρκέ εδώ και περίπου 1.5 μήνα, λόγω του τραυματισμού του, με την δραστηριότητά του να περιορίζεται σε προπονητικό επίπεδο

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Ο Τζοέλ Εμπίντ πάσχει από παράλυση Bell

Επιβεβαίωσε ο Εμπίντ πως πάσχει από τη νόσο Bell Σε μια αποκάλυψη προέβη ο Έιντριαν Βοϊναρ…