Κεντρική NBA Μαγικό φινάλε και 2-0 οι Νικς με απίθανη ανατροπή

Μαγικό φινάλε και 2-0 οι Νικς με απίθανη ανατροπή

Νιου Γιορκ Νικς Τζοέλ Εμπίντ

Φινάλε με δύο τρίποντα και 2-0 οι Νικς.

Άλλη μια επική ματσάρα παρακολουθήσαμε στο Madison Square Garden, με τους Σίξερς να είναι αγκαλιά με τη νίκη λίγο πριν το φινάλε. Ωστόσο, οι Νικς δεν είχαν πει την τελευταία τους κουβέντα και με δύο τρίποντα πήραν μια σημαντική νίκη και διατήρησαν το πλεονέκτημα της έδρας.

Με τη βολή του Κάιλ Λάουρι η Φιλαδέλφεια, βρέθηκαν να προηγούνται με 5 πόντους 30 δευτερόλεπτα πριν το τέλος. Και εκεί που όλα έδειχναν ότι η ομάδα του Νικ Νερς θα κάνει το μπρέικ στη σειρά, ο Τζέιλεν Μπράνσον ευστόχησε σε σουτ τριών πόντων και μείωσε τη διαφορά στους 2. Στην επαναφορά, ο Τζος Χαρτ έκλεψε την μπάλα από τον Μάξεϊ, με υποψία φάουλ και έδωσε στον ΝτιΒισέντζο, ο οποίος αστόχησε σε τρίποντο, με τον Χάρτενσταϊν να παίρνει το ριμπάουντ και τη μπάλα να φτάνει και πάλι στα χέρια του πρώην παίκτη των Μπακς από τον Ανουνόμπι και αυτή τη φορά να ευστοχεί και να βάζει μπροστά στο σκορ τους Νικς με 14 δεύτερα να απομένουν για το φινάλε. Ο Αμερικανός σέντερ ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής και στην επόμενη φάση, σταματώντας τον Μάξεϊ με φοβερή τάπα και με δύο εύστοχες βολές του Ανουνόμπι γράφτηκε το τελικό 104-101.

Για την ομάδα της Νέας Υόρκης, διέπρεψε η τριάδα του Βιλανόβα με τον Τζέιλεν Μπράνσον να έχει 24 πόντους, τον Τζος Χαρτ 21 πόντους και 15 ριμπάουντ και τον ΝτιΒισέντζολ 19 πόντους. Για τους Σίξερς, ο Μάξεϊ άγγιξε το Triple – Double με 35 πόντους, 9 ριμπάουντ και 10 ασίστ, με τον Εμπίντ να προσθέτει 34 πόντους και να μαζεύει 10 ριμπάουντ.

Επόμενο παιχνίδι για τις δύο ομάδες, στο Wells Fargo Center στις 2:30 βράδυ Πέμπτης.

ΝΙΚΣ: Ανουνόμπι 10, Χάρτενσταϊν 14, Μπράνσον 24 (1/6 τρίποντα), Χαρτ 21 (4/7 τρίποντα, 15 ριμπάουντ), ΝτιΒιντσέντζο 19 (4/8 τρίποντα), Μπογκντάνοβιτς 6 (2/6 τρίποντα), Ρόμπινσον 1, ΜακΜπράιντ 9.
ΣΙΞΕΡΣ: Χάρις 10 (2/5 τρίποντα), Εμπίντ 34 (2/9 τρίποντα, 10 ριμπάουντ), Λάουρι 8 (2/5 τρίποντα), Μάξι 35 (5/11 τρίποντα, 9 ριμπάουντ, 10 ασίστ), Ούμπρε 4, Μπατούμ 6, Ριντ 2, Χιλντ 2.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Πάνος Κατόπης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Ολυμπιακός: «Ένα ακόμα παιχνίδι» (vid)

Δείτε όλα όσα έγιναν στο Ολυμπιακός – Μπαρτσελόνα. Ο Ολυμπιακός ήταν εντυπωσιακός, κ…