Κεντρική NBA Ράσελ Γουέστμπρουκ… ξανά και ξανά! (vid)
NBA

Ράσελ Γουέστμπρουκ… ξανά και ξανά! (vid)

russell westbrook thunder 3

russell-westbrook-thunder

Ο Ράσελ Γουέστμπρουκ φαντάζει σαν μια ασταμάτητη “μηχανή” παραγωγής αριθμών, αναγκάζοντας τους προβολείς να πέφτουν συνεχώς επάνω του. Παρότι η συνεχής ενασχόληση με τα κατορθώματά του μπορεί να έχει κουράσει μερικούς, ο “Westbeast” δίνει συνεχώς νέες αφορμές, ώστε να εξυμνήσει κανείς το ταλέντο του. Το χθεσινό βράδυ “έσπασε” για πολλοστή φορά τα κοντέρ εναντίον των Πέλικανς, σταματώντας στους 41 πόντους (14/29 σουτ, 11/12 βολές), 21 εκ των οποίων στην 4η περίοδο (ρεκόρ καριέρας) ενώ είχε ακόμη 11 ριμπάουντ, 11 ασίστ αλλά και 9 λάθη!

Και τι δεν έκανε πάλι! Με “όπλο” το πικ-εν-ρολ, επιτέθηκε πολλές φορές με μανία στο καλάθι και σκόραρε με pull-ups από μέση απόσταση, στοιχεία που χαρακτήρισαν το παιχνίδι του στην 4η περίοδο. Στην υπόλοιπη διάρκεια του αγώνα προτιμούσε να πασάρει στον ψηλό ή στους αμαρκάριστους σουτέρ πίσω από τη γραμμή του τριπόντου. Τέτοιου είδους εμφανίσεις φαντάζουν πλέον ως ένα κομμάτι της ρουτίνας του.

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=OchxgratuPE]

Πέρα από το ρεκόρ καριέρας που σημείωσε, σε ό,τι αφορά τους πόντους στην 4η περίοδο, ο “Ρας” πέτυχε το 7ο τριπλ-νταμπλ της καριέρας του, σημειώνοντας 40άρα, “πιάνοντας” τον Γουίλτ Τσάμπερλειν στη 2η θέση όλων των εποχών της σχετικής λίστας. Παραμένει φυσικά στην 3η θέση της λίστας με τα επιτυχημένα τριπλ-νταμπλ σε μία σεζόν (29) και ουδείς γνωρίζει πόσο ψηλά μπορεί να βρίσκεται όταν ολοκληρωθεί η φετινή χρονιά.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Ο Ναζ Ριντ καλύτερος 6ος παίκτης της χρονιάς.

Με 352 βαθμούς ο Ναζ Ριντ κατέκτησε το βραβείο του 6ου παίκτη της χρονιάς. Μια σημαντική δ…