Κεντρική Ασίστ Shadow Γράφετε στους “Γκρίζους Λύκους”;

Γράφετε στους “Γκρίζους Λύκους”;

aggelos-artelaris

Κύριε Αρτελάρη, σεβόμενος τις δικές μου αρχές, δεν απάντησα στο κείμενο που αποστείλατε. Δεν σημαίνει ότι θα αφήσω ασχολίαστα όσα γράψατε. Και θα απαντήσω με τη σειρά σε όλα, ξεκινώντας από το ότι θίγεται η τιμή και η υπόληψή σας από συνεχόμενα δημοσιεύματα με ψευδή στοιχεία. Πείτε στους δικηγόρους που συνέταξαν το κείμενο να διαβάζουν καλύτερα.

Δεν υπάρχουν συνεχόμενα δημοσιεύματα, γιατί απλά δεν έχετε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για το ευρύ κοινό (ούτε εσείς, ούτε εγώ, ούτε κανένας δημοσιογράφος). Υπάρχουν δύο ανακοινώσεις της ομάδας που είσαστε υπάλληλος (ΑΣΕ Δούκα), τις οποίες δημοσιεύσαμε όπως κάνουμε με όλες τις ανακοινώσεις των ομάδων και μία αναφορά ότι δεν φέρατε γούρι, αφού η ομάδα σας ηττήθηκε από τον Ηρακλή.

Άρα πώς θίξαμε το επαγγελματικό σας κύρος, αφού δεν αναφερθήκαμε ποτέ στη δημοσιογραφική σας οντότητα; Εκτός αν κάνετε καριέρα ως… τυχερούλης, οπότε να σας καλέσουμε να σπάσετε το ρόδι την πρωτοχρονιά, να μην νιώθετε άσχημα.

Όσον αφορά τα κείμενα του Δούκα, ο τίτλος “δημοσιογραφική αυθαιρεσία” προκύπτει από την ανακοίνωση του σωματείου, βάσει της οποίας απολυθήκατε. Μας κατηγορείτε (ψευδώς) ότι δεν αποκαταστήσαμε την αλήθεια. Μα πιο πάνω παραδέχεστε ότι δημοσιεύσαμε την επιστολή του τμήματος μπάσκετ (διαβάστε εδώ).

Το τι πράττετε εντός των τειχών του Δούκα, μας αφήνει αδιάφορους. Ο Δούκας σας κατηγόρησε και σας απέλυσε (προσωρινά), εμείς απλά το καταγράψαμε. Αν δεν θέλατε να γίνει, ας μην βγάζατε ανακοινώσεις στον αέρα.

Για τα υπόλοιπα: Ο κ. Παύλος Σφενδυλάκης προ καιρού υποστήριζε ότι δεν μετέχετε του τμήματος μπάσκετ, αλλά ασχολείστε με το χάντμπολ. Το ίδιο είπατε κι εσείς σε φιλάθλους του Πανιωνίου, με τους οποίους συνομιλήσατε στον μεταξύ σας αγώνα στον Δούκα.

Κανένα έγγραφο δεν εστάλη από δικό σας ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, πουθενά δεν υπήρχε υπογραφή σας, ή συμμετοχή σας σε συνέντευξη Τύπου, που να δηλώνει την παρουσία σας στο γραφείο Τύπου.

Αν ευθύνη του γραφείου Τύπου είναι να παρακολουθεί διακριτικά τους αγώνες (αυτό γράψατε), τότε έχετε δίκιο, ήσασταν πολύ διακριτικός (το σημειώσαμε άλλωστε εμείς, πριν μας το υποδείξετε), αναρωτιέμαι τι άλλαξε και βγήκατε μπροστά; Όχι πως δεν έχετε το δικαίωμα.

Για το πού καθίσατε στο Ιβανόφειο μάλλον έχει μηδενική αξία, δεν ήταν αυτό το αντικείμενο του άρθρου. Κι αν σας ικανοποιεί, αποδέχομαι ότι καθίσατε όπου εσείς θέλετε και φύγατε την ώρα που εσείς θέλετε. Η ενεργοποίησή σας ήταν το ζητούμενο, απόδειξη του ότι καταγράψαμε την παρουσία σας, για να μην αιωρείται ότι απομακρυνθήκατε από τον Δούκα.

Για την τριπλή… γκαντεμιά που μου φέρατε (όπως επαίρεστε): Δεν έκανα καμία καταγγελία στην ΕΣΗΕΑ. Μάρτυρας ήμουν, όπως αναφέρετε και θα έπρεπε οι δικηγόροι σας να γνωρίζουν ότι οι μάρτυρες δεν καταγγέλλουν. Καταθέτουν την άποψη, ή τη γνώση περί αυτών που ερωτώνται.

Στον ΠΣΑΤ δεν χρειάστηκε να αποδείξω όσα σας κατηγόρησα, γιατί όπως προκύπτει από τα πρακτικά ΔΕΝ σας κατηγόρησα. Κατήγγειλα (προ καιρού) ότι υπάρχει ανώνυμο μπλογκ, κάτι που θα έπρεπε (φαντάζομαι κι εσείς συμφωνείτε) να απασχολήσει το “όργανο“. Δεν τους ενδιέφερε, γι’ αυτό κι αποχώρησα.

Το αν έκανα “πρωτοφανείς κατηγορίες” είναι θέμα προσωπικό, που δεν σας αφορά και που αν ο ΠΣΑΤ λειτουργούσε δεν θα έπρεπε να είχατε πληροφορηθεί. Οι διαρροές εκθέτουν τα μέλη του Δ.Σ. και του Πειθαρχικού κι επιβεβαιώνουν το ορθό της απόφασής μου.

Όσον αφορά την προσπάθεια σπίλωσης, παρακαλώ ανακαλέστε, γιατί ψεύδεστε. Εμείς απλά δημοσιεύσαμε τα ανακοινωθέντα από τον Δούκα. Αν σας… σπιλώνει η ανακοίνωση του Δούκα, βγάλτε ανακοίνωση και θα τη δημοσιεύσουμε.

Αντί επιλόγου: Με την ευκαιρία της δημόσιας επικοινωνίας, επειδή καιρό τώρα σέρνεται στον χώρο της δημοσιογραφίας, του μπάσκετ και της διαιτησίας, ότι είσαστε αυτός που γράφει στους “Γκρίζους Λύκους“, επειδή γι’ αυτό σας κατηγόρησε στην ΕΣΗΕΑ ο κ. Ηλίας Καφφές και μπορεί όλοι να έχουμε πλανηθεί, επειδή για το ίδιο σας κατηγορούν καθημερινά δημόσια διάφοροι άνθρωποι του χώρου, επειδή το ίδιο μου λένε σε ιδιωτικές συζητήσεις, τις οποίες δεν μπορώ να χρησιμοποιήσω, μήπως θα είχατε την καλοσύνη να απαντήσετε δημόσια (με χαρά θα το δημοσιεύσουμε):

Γράφετε ή όχι στους “Γκρίζους Λύκους”; Για να μην σας βαραίνει άδικα τέτοια κατηγορία, γιατί αυτό θα ήταν στίγμα στην καριέρα σας, να γράφετε χωρίς να υπογράφετε. Περιμένω με ανυπομονησία την απάντησή σας. Κι εγώ, και πλήθος κόσμου του μπάσκετ…

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Κογκαλίδης
Περισσότερα σε Shadow

Δειτε επισης

Παναθηναϊκός : Ο Όντεντ Κάτας εκπαιδεύεται

Κάθε προπονητής έχει τον δικό του τρόπο προσέγγισης. Άλλος επιλέγει να κυνηγήσει το αποτέλ…