Πέταξε το γάντι

kafes tsoyntsouras davaris

kafes-tsoyntsouras-davaris

Ιδού η Ρόδος, ιδού και η… πρόταση μομφής!
Ο Ηλίας Καφφές όχι μόνο δεν κρύφτηκε, αλλά πέταξε το γάντι σε όσους -διέρρεαν ότι- σκοπεύουν να καταθέσουν πρόταση μομφής. Πριν από λίγη ώρα αναρτήθηκε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΟΔΚΕ πρόσκληση προς τα μέλη των Συνδέσμων – Μελών της Ομοσπονδίας, σε Έκτακτη Γενική Συνέλευση, την 20η Δεκεμβρίου. Με τόπο διεξαγωγής τη Λάρισα.

Οι Σύνδεσμοι, λοιπόν, έχουν τη δυνατότητα να πλήξουν άμεσα και ουσιαστικά τον πρόεδρο και να “καθαιρέσουν” τη διοίκηση της ΟΔΚΕ. Βεβαίως, πρέπει να βρουν και λόγους, πάνω στους οποίους θα στηρίξουν την πρόταση μομφής, αλλά και να αποφασίσουν -οριστικά και αμετάκλητα- ότι θα εκχωρήσουν την Ομοσπονδία τους σε χέρια τρίτων.

Γιατί, αν κι εφόσον κατατεθεί η πρόταση μομφής, αν κι εφόσον τύχει της αποδοχής του σώματος, αν κι εφόσον αλλάξει η ηγεσία της ΟΔΚΕ, όποιος κι αν τοποθετηθεί στη θέση του προέδρου, ή γίνει μέλος του Δ.Σ., θα είναι όχι απλά αρεστός της ΕΟΚ, αλλά “αχυράνθρωπος“.

Οι δικές μας πληροφορίες λένε πως αρκετοί έχουν μετανιώσει για την ως τώρα στάση τους, όμως όλα αυτά -και πολλά άλλα- θα λυθούν οριστικά σε κάτι λιγότερο από έναν μήνα.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Κογκαλίδης
Περισσότερα σε Γκρίζο φόντο

Δειτε επισης

Μπαρτζώκας: «Θεωρώ πως θα έχουμε τον Παπανικολάου στα επόμενα παιχνίδια»

Στον τρόπο με τον οποίο διαχειρίστηκε η  Μπαρτσελονα το ματς, αναφέρθηκε ο Γιώργος Μπαρτζώ…