Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ Tα παράπονα του Σούλη

Tα παράπονα του Σούλη

markopoulos mpoutskos

markopoulos-mpoutskos

Ο ΠΑΟΚ πραγματοποίησε τεράστια ανατροπή στο τελευταίο πεντάλεπτο επιστρέφοντας από το -12 (52-64), ισοφάρισε (68-68) αλλά ο Βλάντο Γιάνκοβιτς του στέρησε την διεκδίκηση της πρόκρισης στον τελικό του Κυπέλλου, στον έξτρα χρόνο. Ο Σούλης Μαρκόπουλος, κατά τη συνέντευξη Τύπου, κάλεσε τους διαιτητές να σφυρίζουν αμερόληπτα, υπογράμμισε πως το άγχος έπαιξε το ρόλο του ενώ σημείωσε ότι οι παίκτες του υπερέβαλαν εαυτόν.

“Κανονικά οι διαιτητές που είναι στο γήπεδο δεν πρέπει να ξεχωρίζουν πρόσωπα, χρώματα και παίκτες. Ο διαιτητής είναι δικαστής, αυτό που βλέπει αυτό πρέπει να σφυρίζει. Αισθάνομαι ότι τα σφυρίγματα δεν έχουν την ίδια βαρύτητα. Πολλές φορές ο κύριος Γκόντας σφύριξε από διαφορετικές γωνίες, σε φάσεις που ήταν άλλοι διαιτητές μπροστά” ήταν η αρχική τοποθέτηση του προπονητή του ΠΑΟΚ.

Σχετικά με τον αγωνιστικό τομέα, σχολίασε: “Συγχαρητήρια στον κόσμο που ήταν καταπληκτικός. Όχι μόνο γέμισε αλλά ήταν αυτός που θέλουμε σε κάθε γήπεδο. Είμαι πάρα πολύ στεναχωρημένος που δεν του δώσαμε αυτό που ήθελε. Ξέραμε ότι παίζουμε με μια καλή ομάδα, μια μεγάλη ομάδα, ξέραμε τα προβλήματα. Προσπαθήσαμε για το καλύτερο, να προσαρμοστούμε, να κάνουμε αυτή την υπέρβαση που είχαμε βάλει σα στόχο από τη στιγμή που έγινε η κλήρωση.

Το θέλαμε πολύ όλοι μας. Το ήθελαν οι παίκτες και φαινόταν στο γήπεδο και αυτό ήταν το στοιχείο που μας κράτησε στο παιχνίδι, στο δύσκολο και σκληρό παιχνίδι και αντιμετωπίσαμε τα προβλήματα στον αγώνα, με τα φάουλ σε βασικούς μας παίκτες. Οι παίκτες μας υπερέβαλλαν εαυτόν. Φτάσαμε το παιχνίδι στο ένα σουτ και αν ήμασταν λίγο πιο προσεκτικοί μπορεί να παίζαμε παράταση”.

Τέλος, αναφορικά με την αστοχία των παικτών του και την πίεση που είχαν, εξήγησε πως: “Υπάρχει το άγχος σε ένα παιχνίδι, πολύς κόσμος στο γήπεδο… Το ήθελαν πολύ οι παίκτες αλλά δε βρήκαν τις ισορροπίες. Εμείς ήμασταν άστοχοι. Ένα άλλο σημείο ήταν ότι πολλές φορές στην επίθεση δεν εξαντλήσαμε το χρόνο, βιαστήκαμε για να πάρουμε το σκορ γιατί είχαμε ελεύθερα σουτ”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • mamba forever

    Mamba Forever

    “ΡΕ ΠΕΘΑΝΕ Ο ΚΟΜΠΙ”… Αυτό είναι το πρώτο μήνυμα που διαβάζω, ανοίγοντας το κινητό με…
  • battle for la

    Double Impact (vid, pics)

    Εάν κάτι έγινε διακριτό μέσα από τη φετινή free agency (πέραν της δραστικής αλλαγής “…
  • panathinaikos verolino1

    Όταν έγινε “πεντάστερος” (vid)

      Σήμερα συμπληρώνονται 10 χρόνια από την προσθήκη ακόμα ενός αστεριού, του πέμπτου, …
Περισσότερα από Νίκος Χροναίος
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

ΚΑΕ ΠΑΟΚ: «Εμείς μαζί για μια ζωή»

Πολύ ιδιαίτερη ημέρα η σημερινή για τον ΠΑΟΚ καθώς συμπληρώνει 98 χρόνια ζωής. Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ …