Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός “Περιμέναμε να κυλήσει χρόνος”

“Περιμέναμε να κυλήσει χρόνος”

ivanovic1

ivanovic

Ο Παναθηναϊκός παρ’ ότι προηγήθηκε με διψήφια διαφορά στα μέσα της τέταρτης περιόδου, χρειάστηκε το τρίποντο buzzer-beater του Βλάντο Γιάνκοβιτς για κλείσει “εισιτήριο” στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας. Ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς, εξέφρασε την ανησυχία του για την χαλάρωση που επέδειξαν οι παίκτες του και παραλίγο να κοστίσει ενώ στάθηκε στην εκπληκτική ατμόσφαιρα της Πυλαίας:

“Ήταν καταπληκτικό ματς, ανάμεσα σε δύο καταπληκτικές ομάδες σε μια φοβερή ατμόσφαιρα. Τα τελευταία 2,5 λεπτά δεν ήμασταν επιθετικοί, δεν παίξαμε για να κερδίσουμε, αλλά για να περάσει ο χρόνος. Αυτό πρέπει να το δούμε. Όταν κρίνεται το ματς στο τελευταίο σουτ, θες και τύχη”.

Όσον αφορά τη διαιτησία ξεκαθάρισε πως “Δεν κάνω ποτέ σχόλιο για τους διαιτητές”.

Ο Τζέιμς Γκιστ, από την πλευρά του, συμπλήρωσε: “Ήταν συναρπαστικό παιχνίδι. Οι φίλοι του ΠΑΟΚ δημιούργησαν φοβερή ατμόσφαιρα. Ηταν ένα σκληρό παιχνίδι που παίχτηκε για 40 λεπτά. Ο ΠΑΟΚ έπαιξε καταπληκτικά, ισοφάρισε στο τέλος και αν αυτό γινόταν σε ματς της Ευρωλίγκας μπορεί να μας σκότωνε.

Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι για 40 λεπτά. Ο ΠΑΟΚ έπαιξε καταπληκτικά, ευτυχώς ήμασταν τυχεροί, κερδίσαμε και προχωρούμε στον επόμενο γύρο”.

Ενώ για τη χαλάρωση των τελευταίων λεπτών, εξήγησε: “Δεν θεωρήσαμε πως το ματς τελείωσε. Ο ΠΑΟΚ ανέβασε την ένταση στην άμυνα και δεν είχαμε σωστές επιλογές. Ο ΠΑΟΚ είναι μια ομάδα υψηλού επιπέδου, στα τελευταία πέντε λεπτά τα πάντα μπορούν να γίνουν”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

ΕΣΑΚΕ: Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό για την πρόκριση στο F4

Ο ΕΣΑΚΕ συνεχάρη τον Παναθηναϊκό για την πρόκριση στο F4 Ο Παναθηναϊκός επιστρέφει σε Fina…