Κεντρική Ελλάδα ΕΟΚ Τί είπες τώρα;

Τί είπες τώρα;

vasilakopoulos1

vasilakopoulos1

Αντιγράφω από την επίσημη ανακοίνωση – κόλαφο της ΕΟΚ, για την οποία σε λίγη ώρα θα αναφερθούμε εκτενώς, ένα κομμάτι που δείχνει πόσο ΨΕΥΤΕΣ είναι οι παράγοντές της…

Ο ζήλος της Πολιτείας για νομιμότητα και έλεγχο είναι πάντα ευπρόσδεκτος, αρκεί να γίνεται σύμφωνα με τις υφιστάμενες διαδικασίες, όχι καθ υπέρβαση αυτών, ούτε με τρόπο που να επιτρέπει να μεταδίδεται η εικόνα εγκληματικού περιβάλλοντος στο ΜΟΝΑΔΙΚΟ κομμάτι της σημερινής κοινωνική μας ζωής -το Αθλητικό Κίνημα- που εξακολουθεί να προσφέρει στο Κοινωνικό Σύνολο χωρίς να εισπράττει, ή να προσδοκά ωφέλεια από αυτό“.

Τί έγραψαν οι παράγοντες της ΕΟΚ; “Εξακολουθεί να προσφέρει στο Κοινωνικό Σύνολο χωρίς να εισπράττει, ή να προσδοκά ωφέλεια από αυτό“! Το καταλάβατε, ή να το ξαναγράψω; “Εξακολουθεί να προσφέρει στο Κοινωνικό Σύνολο χωρίς να εισπράττει, ή να προσδοκά ωφέλεια από αυτό“.

Δεν εισπράττει; Και το 10ευρω, που έγινε 5ευρω στην Αθήνα; Το “χαράτσι του Σουλτάνου” δεν είναι είσπραξη; Δεν είναι “κεφαλικός φόρος” και είναι “προσφορά στο κοινωνικό σύνολο“; Μήπως τα 2.5 εκατομμύρια που φιλοδοξεί (τρομάρα του) να βγάλει ο συρφετός της ΕΟΚ θα πάνε για τα συσσίτια των απόρων της εκκλησίας;

Στο χωριό μου λένε: Μια φορά ψεύτης, πάντα ψεύτης. Κι όπως έγραψα και τις προάλλες: Να αρχίσετε να συνηθίζετε στις ήττες. Έρχονται κι άλλες.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Κογκαλίδης
Περισσότερα σε ΕΟΚ

Δειτε επισης

Έτσι για αλλαγή πείτε μια φορά την αλήθεια κ. Λιόλιο

Ο Παναγιώτης Φασούλας πετάει εκ νέου το γάντι στον Βαγγέλη Λιόλιο. Ο επικεφαλής του συνδυα…