Κεντρική Ασίστ Shadow Το… δικό μας μαγαζί

Το… δικό μας μαγαζί

ebasket nickan

ebasket-nickan

Από την πρώτη στιγμή που συναντηθήκαμε, η… ηγετική (τρομάρα μας) ομάδα του eBasket.gr, συμφωνήσαμε ότι το site είναι το μέρος ενός συνόλου και πως η προσέγγισή μας δεν μπορεί να είναι μόνο δημοσιογραφική.

Γιατί εντάξει, ο χώρος στον οποίο δραστηριοποιούμαστε είναι αυτός, στόχος και σκοπός μας είναι να σας ενημερώνουμε έγκαιρα και αξιόπιστα, αλλά το μπάσκετ είναι ο κοινός μας τόπος.

Φάνηκε από το πρώτο μας (και συνάμα μεγαλύτερο στη χώρα) πάρτι που κάναμε, ότι δεν είμαστε μόνο ένα ενημερωτικό site. Δεύτερο -χρονικά- βήμα, είναι η δημιουργία ενός ηλεκτρονικού καταστήματος. Το παιχνίδι με τις λέξεις (ebasketball -το οποίο οδηγεί επίσης στο ebasket– και ebasketmall) ήταν ιδέα του Δημήτρη Ρακόπουλου.

Κι όλη η δουλειά για να στηθεί το… μαγαζί ήταν δική του, γι’ αυτό και δημόσια του απονείμω τα εύσημα. Γιατί έχει δουλέψει σκληρά για να βγάλει αυτό το ποιοτικότατο (θαρρώ) αποτέλεσμα.

Από εκεί και πέρα υπάρχουν φίλοι, οι οποίοι μας εμπιστεύτηκαν τα προϊόντα τους, οι οποίοι συνεργάζονται μαζί μας, προκειμένου για να δημιουργήσουμε το μεγαλύτερο ηλεκτρονικό μαγαζί πώλησης μπασκετικών προϊόντων. Το eBasketmall!

Στόχος μας δεν είναι το κέρδος. Να το γράψω πιο σωστά: Δεν είναι μόνο το κέρδος. Κανείς δεν είπε ότι το eBasket.gr είναι ΜΚΟ (μακάρι να ήταν, με τα λεφτά που έπαιρναν ορισμένες εξ αυτών), έχει έξοδα κι έχει εργαζόμενους που πρέπει να πληρωθούν. Δεν φτιάξαμε, όμως, το μαγαζί μας για να βγάλουμε παραπάνω χρήματα.

Το φτιάξαμε γιατί υπάρχουν φορές που ψάχνουμε να βρούμε προϊόντα, μπασκετικά προϊόντα, και δεν τα βρίσκουμε. Πιστεύουμε πως όταν θα προχωρήσει η διαδικασία, όταν γεμίσουμε τα… ράφια μας, θα έχετε τη δυνατότητα να διαλέξετε ανάμεσα σε μια σειρά από είδη.

Από τώρα, άλλωστε, μπορείτε να δείτε ότι υπάρχει και ποικιλία, και ποιότητα, και ψαγμένα πράγματα. Μπείτε, δείτε τί έχουμε κι αν κάτι σας κάνει “κλικ“, καλά ψώνια

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Κογκαλίδης
Περισσότερα σε Shadow

Δειτε επισης

Το Γενικό Προξενείο στο Σικάγο τιμά τον Νίκο Γκάλη

Ακόμα μία στιγμή αναγνώρισης και σεβασμού στον Νίκο Γκάλη. Ο Νίκος Γκάλης θα βρεθεί τις επ…