Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα Πίτερς στο Ebasket: «Με την ενέργεια του κόσμου θα στεφθούμε πρωταθλητές»

Πίτερς στο Ebasket: «Με την ενέργεια του κόσμου θα στεφθούμε πρωταθλητές»

Alec Piters

Πολύτιμη η στήριξη του κόσμου, κατά τον Άλεκ Πίτερς.

Ο Ολυμπιακός σε λίγες μέρες αναχωρεί για το Final Four του Κάουνας με φόντο την κατάκτηση του τροπαίου. Ο Άλεκ Πίτερς μίλησε στο Ebasket.gr κατά τη διάρκεια της Media Day. Ο Αμερικανός άσος των Πειραιωτών αναφέρθηκε στους παράγοντες της στρατηγικής που ακολουθούν από την αρχή της σεζόν, καθώς και στο επερχόμενο παιχνίδι με τη Μονακό. Παράλληλα έστειλε το δικό του μήνυμα στο «ερυθρόλευκο» κοινό, τονίζοντας πως η βοήθεια τους είναι πολύτιμη για την επίτευξη του στόχου.

Θεωρείς ότι μια καλή στρατηγική είναι ο καταλληλότερος παράγοντας για σένα και όλη την ομάδα;

Η στρατηγική όλης της σεζόν ήταν και είναι η συνέπεια. Πρέπει να μπορούμε να είμαστε συνεπείς, κλειδωμένοι και αφοσιωμένοι στον στόχο, να συνεχίζουμε να εμπιστευόμαστε ο ένας τον άλλο και να διατηρούμε την ίδια χημεία. Θα είναι μια δοκιμασία να επικεντρωθούμε στο να μείνουμε ενωμένοι και ξέρετε ότι αυτό το παιχνίδι που παίζουμε την Παρασκευή με την Μονακό, πρέπει να είμαστε σε θέση να είμαστε εκεί και να παραμείνουμε συνεπείς με την προσέγγιση μας αλλά και τη θέληση μας.

Η ομάδα μας έχει μια συγκεκριμένη νοοτροπία. Έχουμε εξαιρετικούς παίκτες που εμφανίζουν υψηλό επίπεδο παιχνιδιού κατά τη διάρκεια της σεζόν, καθώς επίσης και εκπληκτικούς παίκτες που μπορούν να αναλάβουν τον ρόλο τους από τον πάγκο και να δώσουν αποτελεσματική συνεισφορά.

Υπάρχει κάποιος άλλος παράγοντας για την επιτυχία κατά τη γνώμη σου;

Βασικος παράγοντας για την επιτυχία είναι να νιώθεις αυτές τις αισθήσεις σαν συναισθήματα. Πρέπει να είσαι έτοιμος να παίξεις το παιχνίδι και να ενθουσιάσεις. Όλα αυτά είναι σίγουρο ότι θα επιστρέψουν σε εσένα.
Πρέπει να υπάρχει θέληση και αφοσίωση πριν μπεις στο παρκέ. Την κάθε ευκαιρία να τη βλέπεις σαν μια επιτυχία και όχι σαν μια αποτυχία. Η προσπάθεια και η δέσμευση για την επίτευξη στόχων και τη βελτίωση του εαυτού μου είναι βασικοί παράμετροι για την προσωπική μου επιτυχία.

Κλείνοντας, θα ήθελς να στείλεις ένα μήνυμα στους φίλους της ομάδας που θα βρεθούν στο Κάουνας:

Ανυπομονώ να σας δω. Είναι φανταστικο αυτό που συμβαίνει με τον κόσμο. Μπορούν να πάνε περπατώντας, με αεροπλάνο, οδηγώντας, ακόμη και μπουσουλώντας. Αρκεί να είναι εκεί για εμάς. Σημαίνει πολλά για εμάς ο κόσμος. Τους θελουμε εκεί. Να ακούσουμε τη φωνή τους. Να νιώσουμε την ενέργεια. Και με αυτά θα νικήσουμε και θα στεφθούμε πρωταθλητές Ευρώπης.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Κωνσταντίνος Καραφώτης
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Ολυμπιακός: Πολυτιμότερη των τελικών η Τόμπιν

MVP του τελικού η Ρεμπέκα Τόμπιν. Ο Ολυμπιακός κέρδισε τον Παναθηναϊκό με 61-45, κατακτώντ…