Κεντρική Ασίστ Shadow Μια μεγάλη συνεργασία

Μια μεγάλη συνεργασία

pizza fan diagonismos

pizza-fan-diagonismos

Το ebasket.gr ανακοινώνει με περηφάνια τη συνεργασία με την Pizza Fan. Μια από τις πιο γνωστές, μεγαλύτερες και ποιοτικότερες αλυσίδες φαγητού στην Ελλάδα. Μια εταιρία – κολοσσό, που έρχεται να προσθέσει στην παρέα μας ιδέες, αλλά και γεύση.

Η συνεργασία μας ξεκινά επίσημα με έναν διαγωνισμό, μέσω facebook, οι συμμετέχοντες του οποίου μπορούν να κερδίσουν προσκλήσεις για αγώνες μπάσκετ. Αλλά αυτή είναι μόνο η αρχή. Σύντομα θα δείτε κι άλλες δράσεις που από κοινού θα πραγματοποιήσουμε.

Όλοι εμείς που καθημερινά μοχθούμε στο ebasket.gr νιώθουμε πως οι κόποι μας δικαιώνονται και μάλιστα πολύ πιο γρήγορα απ’ όσο περιμέναμε. Γιατί όταν η αγάπη σας μας έχει εκτοξεύσει στην πρώτη θέση των μπασκετικών site της χώρας, όταν η σελίδα μας στο facebook είναι η πιο γρήγορα αναπτυσσόμενη (με σταθερό ρυθμό) και αριθμεί ήδη άνω των 15.000 φίλων, όταν εταιρίες όπως η MINOAN LINES και η Pizza Fanακουμπούν” πάνω μας, μας εμπιστεύονται, τότε δεν μπορεί παρά να είμαστε στον σωστό δρόμο.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους ανθρώπους της Pizza Fan για την εμπιστοσύνη που μας έδειξαν, αλλά και το δικό μας τμήμα μάρκετινγκ (σύντομα θα υπάρξουν κι άλλες ανακοινώσεις), που κάνει εξαιρετική δουλειά.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Κογκαλίδης
Περισσότερα σε Shadow

Δειτε επισης

Το Γενικό Προξενείο στο Σικάγο τιμά τον Νίκο Γκάλη

Ακόμα μία στιγμή αναγνώρισης και σεβασμού στον Νίκο Γκάλη. Ο Νίκος Γκάλης θα βρεθεί τις επ…