Κεντρική Basket League ΕΣΑΚΕ ΕΟΚ, ΕΣΑΚΕ: Κοινή συμπόρευση σε χορηγικό πλαίσιο

ΕΟΚ, ΕΣΑΚΕ: Κοινή συμπόρευση σε χορηγικό πλαίσιο

basket league

«Χέρι χέρι» θα βαδίζουν ΕΟΚ και ΕΣΑΚΕ.

Ο ΕΣΑΚΕ με ανακοίνωση του γνωστοποίησε την κοινή συμπόρευση του με την ΕΟΚ σε θέματα που αφορούν την στρατηγική και εμπορική εκμετάλλευση των χορηγικών τους δικαιωμάτων.

Η ανακοίνωση του ΕΣΑΚΕ:

«ΕΣΑΚΕ και ΕΟΚ συμπορεύονται και συνεργάζονται έμπρακτα τα τελευταία χρόνια με στόχο την ανάπτυξη και τον εκσυγχρονισμό του αθλήματος που υπηρετούν και πρεσβεύουν, ώστε από κοινού να αντιμετωπίσουν τις προκλήσεις και να αξιοποιήσουν τις ευκαιρίες για την ανάδειξη του.

Με βάση την αγαστή αυτή συνεργασία και την οριοθέτηση κοινών στόχων, οι διοικήσεις των δύο θεσμικών φορέων της ελληνικής καλαθοσφαίρισης, αποφάσισαν από κοινού την συστράτευση των δύο οργανισμών σε θέματα που αφορούν την στρατηγική και εμπορική εκμετάλλευση των χορηγικών τους δικαιωμάτων στο εύρος των δραστηριοτήτων τους.

Η συμπόρευση του ΕΣΑΚΕ και της ΕΟΚ σε χορηγικό πλαίσιο, προσφέρει μία μοναδική ευκαιρία ποιοτικής και ποσοτικής αναβάθμισης για τα επόμενα τρία χρόνια, τόσο στον τομέα της κοινωνικής εξωστρέφειας και διείσδυσης στην ελληνική κοινωνία όσο και στον τομέα της εμπορικής εκμετάλλευσης.»

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Άνθεα Κούρου
Περισσότερα σε ΕΣΑΚΕ

Δειτε επισης

Η Τσινέκε στο Μεξικό… σημαίνει και εκτός Εθνικής ομάδας(;)

Η Έλενα Τσινέκε συνεχίζει στο Μεξικό, τί σημαίνει αυτό για τη συμμετοχή της στην Εθνική Η …