Κεντρική Ασίστ Shadow Επί… προσωπικού

Επί… προσωπικού

tsevis charis

tsevis-charis

Σε τέσσερις μέρες κλείνουμε πέντε μήνες. Μωρό είναι ακόμα (το site), αλλά αυτό το μείγμα των νέων και έμπειρων συντακτών δημιούργησε κάτι, που ξεπέρασε ακόμα και τις δικές μας προσδοκίες. Χάρη, φυσικά, στη δική σας αγάπη.

Δεν θα σας κουράσουμε. Πέντε μήνες μετά καταγράφουμε κατά μέσο όρο 57 ειδήσεις την ημέρα. Το αν αρκετές εξ αυτών ήταν αποκλειστικές ή όχι, αν η ενημέρωσή σας είναι έγκαιρη και έγκυρη, αν ο επαγγελματισμός των παιδιών που απαρτίζουν την ομάδα του ebasket.gr είναι υψηλού επιπέδου ή όχι, θα το κρίνετε εσείς.

Εμείς απλά χαιρόμαστε γιατί βλέπουμε επισκέπτες από σχεδόν όλο τον πλανήτη (κι ας γκρινιάζει ο Γιώργος Νικολάου που η Αλάσκα μας… αγνοεί). Και είναι αλήθεια πως περιμέναμε να έχουμε απήχηση στις ΗΠΑ, στον Καναδά και στη Ρωσία, όπως και στην Αυστραλία, ή διάφορες ευρωπαϊκές χώρες (π.χ. Γερμανία, Σουηδία) με έντονο ελληνικό στοιχείο.

Η… χάρη μας φτάνει στη Νέα Ζηλανδία, σε χώρες όπως οι: Αίγυπτος, Αλγερία, Βιετνάμ, Ενωμένα Αραβικά Εμιράτα, Ιαπωνία, Ινδία, Ινδονησία, Ιράκ, Ιράν, Καμερούν, Κένυα, Κίνα, Λιβύη, Μαρόκο, Νέα Ζηλανδία, Νεπάλ, Νιγηρία, Νότια Αφρική, Νότια Κορέα, Πακιστάν, Σαουδική Αραβία, Σρι Λάνκα, Ταϊβάν, Ταϊλάνδη, Τανζανία, Τυνησία και η παγωμένη Γροιλανδία.

Φυσικά στο 98% της ηπείρου μας, όλα τα Βαλκάνια, η Κύπρος μας, η γειτονική Τουρκία, αλλά και χώρες όπως το Μεξικό, η Αργεντινή, η Βραζιλία.

Σας ευχαριστούμε και συνεχίζουμε μια πορεία, που ούτε εμείς περιμέναμε. Όχι τόσο γρήγορα

* Τα στοιχεία είναι από το Goggle Analytics και δεν επιδέχονται αμφισβήτησης…

** Να μην ξεχάσουμε και το γεγονός ότι το γκρουπ μας στο facebook μετρά 14.000+ like.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Κογκαλίδης
Περισσότερα σε Shadow

Δειτε επισης

Το Γενικό Προξενείο στο Σικάγο τιμά τον Νίκο Γκάλη

Ακόμα μία στιγμή αναγνώρισης και σεβασμού στον Νίκο Γκάλη. Ο Νίκος Γκάλης θα βρεθεί τις επ…