Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός “Διαρκής βελτίωση”

“Διαρκής βελτίωση”

mavrokefalidis proti

mavrokefalidis-proti

Το παιχνίδι κόντρα στον Πανελευσινιακό (21/10, 19:15) μπορεί να μην έχει τον χαρακτήρα ντέρμπι για τον Παναθηναϊκό, αλλά δεν παύει να είναι μείζονος σημασίας υπό το πρίσμα ότι πρόκειται για τον πρώτο εντός έδρας αγώνα των “πράσινων” τη φετινή χρονιά. Γι αυτό το λόγο, η ομάδα του Αργύρη Πεδουλάκη θέλει να προσφέρει στον κόσμο της θέαμα και, παράλληλα, να κάνει μία καλή πρόβα τζενεράλε πριν το παιχνίδι της προσεχούς Παρασκευής κόντρα στη Λαμποράλ Κούτσα.

Ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ για την αναμέτρηση με τους “σταχυοφόρους” τονίζοντας ότι στόχος του Παναθηναϊκού είναι να παρουσιαστεί βελτιωμένος σε σχέση με τα προηγούμενα δύο παιχνίδια που έδωσε σε Ελλάδα (Ολυμπιακός) και Ευρώπη (Λιέτουβος Ρίτας), τα οποία πήραν αρνητική τροπή για το τριφύλλι.

Προερχόμαστε από δύο ήττες και δύο εκτός έδρας αναμετρήσεις.  Η αναμέτρηση με τον Πανελευσινιακό είναι η πρώτη φετινή στο γήπεδό μας. Η νίκη είναι δεδομένο πως είναι το ζητούμενο, αλλά θέλουμε παράλληλα να δείξουμε και σημάδια βελτίωσης, να παρουσιαστούμε βελτιωμένοι στο παρκέ. Και επίσης, το ότι θεωρητικά είμαστε καλύτεροι, θέλουμε να το δείξουμε και στο γήπεδο. Συνεχίζουμε να δουλεύουμε καθημερινά για να φτάσουμε εκεί που θέλουμε“, δήλωσε χαρακτηριστικά ο Έλληνας φόργουορντ/σέντερ.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • jim valvano

    Η ολοκλήρωση

    “Ένα άτομο δεν ολοκληρώνεται έως ότου γίνει μέρος κάτι μεγαλύτερου από τον εαυτό του…
  • greg popovich

    Η σωστή επικοινωνία

    “Δεν μπορώ να πάρω όλες τις αποφάσεις για σένα. Δεν έχω 14 τάιμ άουτ. Παιδιά πρέπει …
  • jermaine oneil

    Το δέσιμο

    “Όταν οι καλύτεροι παίκτες σου είναι ενοχλημένοι μετά από ήττες, τότε δένονται καλά&…
Περισσότερα από Αλέξανδρος Τρίγκας
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Παναθηναϊκός: Να πάρει στο Βελιγράδι ότι έχασε στην Αθήνα

Ο Παναθηναϊκός θέλει να ανακτήσει το πλεονέκτημα έδρας. Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται στο Βελιγ…