Κεντρική Ελευσίνα “Ευχάριστο διάλειμμα”

“Ευχάριστο διάλειμμα”

skarafigas

skarafigas

Ο Πανελευσινιακός έχει δύσκολη αποστολή, για την 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος Basket League ΟΠΑΠ, καθώς αύριο (21.10, 19:15) θα αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό. Ο τεχνικός τα ομάδας της Ελευσίνας, Γιώργος Σκαραφίγκας μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του ΕΣΚΑΕ, βλέπει το παιχνίδι της επόμενης αγωνιστικής αναφέροντας: “Έχουμε ξεκινήσει την προετοιμασία μας όλη την εβδομάδα για το επόμενο παιχνίδι και όχι για αυτό που έρχεται.

Η προσοχή μας είναι όλη στραμμένη για το παιχνίδι με τον Ηλυσιακό, δεν τρέφουμε αυταπάτες για το συγκεκριμένο παιχνίδι και δεν μας ενδιαφέρει σαν αποτέλεσμα ή σαν εμφάνιση. Φυσικά θα είναι ένα ευχάριστο διάλειμμα στην δύσκολη καθημερινότητα γιατί τα παιδιά δεκαπέντε μέρες θα πρέπει να έχουν προσήλωση και συγκέντρωση στην προπόνηση σε σχέση με αυτά που πρέπει να κάνουμε με τον Ηλυσιακό“.

Από την μεριά των παικτών ο Δημοσθένης Αβραμίδης σημειώνει: “Ένα παιχνίδι με τον Παναθηναικό κάθε άλλο παρά εύκολο είναι. Εμείς θα προσπαθήσουμε να το δούμε σαν μία προπόνηση για να προετοιμαστούμε για το παιχνίδι με τον Ηλυσιακό. Όταν παίζεις με μία από τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης καταλαβαίνουμε όλοι πόσο δύσκολο είναι. Ευελπιστούμε να φανούμε αντάξιοι των προσδοκιών του συγκεκριμένου παιχνιδιού, όσο το δυνατόν μπορούμε και είναι στις δυνατότητες μας και από εκεί και πέρα να προετοιμαστούμε για το παιχνίδι της ερχόμενης εβδομάδας με τον Ηλυσιακό“.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • kolossos priftis

    “Να είμαστε ανταγωνιστικοί”

    Με ανεβασμένη ψυχολογία –μετά την εντυπωσιακή αν μη τι άλλο ανατροπή κόντρα στον Ίκαρο Χαλ…
  • paraskevas mouratidis

    “Συγκέντρωση και προσοχή”

    Δύσκολο έργο θα έχει ο Άρης κόντρα στον ανεβασμένο ψυχολογικά –μετά την εντυπωσιακή ανατρο…
  • Mpogris Charalabidis proponisi PAOK

    “Επικερδές” φιλικό

    Χωρίς νικητή (65-65) ολοκληρώθηκε το φιλικό του ΠΑΟΚ κόντρα στην Λουκόιλ, με τους δυο προπ…
Περισσότερα από Νίκος Κώνστας
Περισσότερα σε Ελευσίνα

Δειτε επισης

Νίκος Κούτουλας: Σε μια ακόμη μεταγραφική κίνηση προχώρησε ο Πανελευσινιακός Α.Ο.

Με σταθερά βήματα συνεχίζει ο Πανελευσινιακός να δημιουργεί το ρόστερ του εν όψει της νέας…