Κεντρική Ελλάδα Εθνικές “Πιο έτοιμοι για το Ευρωμπάσκετ”

“Πιο έτοιμοι για το Ευρωμπάσκετ”

dikaioulakos-ethniki

Η Εθνική Γυναικών γνώρισε βαριά ήττα από την Κίνα (86-67) και έφυγε  από την Ασία χωρίς θετικό αποτέλεσμα στις αποσκευές της, μετά τα τρία φιλικά παιχνίδια που έδωσε.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Τζώρτζης Δικαιουλάκος, δήλωσε πως κατάφερε να βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα για τη συνέχεια, εντόπισε τα στοιχεία που πρέπει να βελτιωθούν και ανανέωσε το ραντεβού για το Ευρωμπάσκετ του 2015:

“Αυτή η χρονιά ήταν ιδιαίτερα χρήσιμη για εμάς. Μέσα από τα φιλικά που δώσαμε βγάλαμε συμπεράσματα για το τι πρέπει να κάνουμε, αλλά και το τι δεν πρέπει να κάνουμε στο δικό μας μεγάλο ραντεβού, που είναι το Ευρωμπάσκετ 2015.

Σε αντίθεση με άλλες χρονιές, που προετοιμαζόμασταν για επίσημους αγώνες, φέτος θέλαμε να δούμε τις αδυναμίες μας, να κάνουμε λάθη, για να δούμε πως μπορούμε να τα καλύπτουμε στο παρκέ, να βρίσκουμε λύσεις. Δεν είμαστε έτοιμοι σε καμία περίπτωση να ανταγωνιστούμε ομάδες που προετοιμάζονται για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, αλλά αυτοί οι αγώνες έτσι κι αλλιώς δεν έγιναν και με αυτό το σκοπό. Κάποιες φορές καταφέραμε να είμαστε ανταγωνιστικοί, παλέψαμε, είδαμε πράγματα που θέλαμε και συνεχίζουμε.

Κλείνοντας αυτό τον κύκλο των φιλικών αγώνων, μιλήσαμε με τα κορίτσια, τους είπαμε κάποια πράγματα που θα πρέπει να κάνουν όλη τη χρονιά, όντας και στο σύλλογό της η καθεμία, έτσι ώστε να παρουσιαστούν όσο το δυνατόν πιο έτοιμες και όπως πρέπει για το Ευρωμπάσκετ του 2015”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • mamba forever

    Mamba Forever

    “ΡΕ ΠΕΘΑΝΕ Ο ΚΟΜΠΙ”… Αυτό είναι το πρώτο μήνυμα που διαβάζω, ανοίγοντας το κινητό με…
  • battle for la

    Double Impact (vid, pics)

    Εάν κάτι έγινε διακριτό μέσα από τη φετινή free agency (πέραν της δραστικής αλλαγής “…
  • panathinaikos verolino1

    Όταν έγινε “πεντάστερος” (vid)

      Σήμερα συμπληρώνονται 10 χρόνια από την προσθήκη ακόμα ενός αστεριού, του πέμπτου, …
Περισσότερα από Νίκος Χροναίος
Περισσότερα σε Εθνικές

Δειτε επισης

Προολυμπιακό Τουρνουά : Συνεχίζεται η διάθεση εισιτηρίων!

Συνεχίζεται η προπώληση των εισιτηρίων για το Προολυμπιακό Τουρνουά. Οι μέρες για το Προολ…