Κεντρική Διεθνή “Σειρήνες” για Μπανκς

“Σειρήνες” για Μπανκς

adrian banks varese

adrian-banks-varese

Το μέλλον του Άντριαν Μπανκς στην Βαρέζε παραμένει αβέβαιο καθώς ο Αμερικανός γκαρντ δεν είναι ικανοποιημένος από την πρόταση της ιταλικής ομάδας και “ψάχνεται” για αλλού.

Σύμφωνα με ιταλικά ΜΜΕ, η Βαρέζε προσφέρει διετές συμβόλαιο συνεργασίας στον Μπανκς, ο οποίος όμως φαίνεται πως έχει “ξεμυαλιστεί” από το ενδιαφέρον άλλων ομάδων και εξετάζει την προοπτική αποχώρησής του. Οι “σειρήνες”, πιθανώς, να προέρχονται από Ιταλία ή Τουρκία μεριά ωστόσο δείχνουν να είναι αρκετά δυνατές για να τις αγνοήσει ο παίκτης.

Στο κείμενο με τίτλο (“Ψηφίζει” Βαρέζε ο Μπανκς“) είχαμε αναφερθεί στην επιθυμία του 28χρονου άσου να μείνει στην ιταλική ομάδα. Μόνο που αυτή η επιθυμία αφορούσε στον προηγούμενο μήνα, καθώς από ότι φαίνεται, κάποια άλλη ομάδα έχει “κλέψει” την καρδιά του. Εξελίξεις αναμένονται τις επόμενες μέρες αν και δεν αποκλείεται ο Μπανκς να κάνει νέα… στροφή και να συνεχίσει να φοράει τη φανέλα της Βαρέζε.

Άλλωστε τα τελευταία χρόνια, οι δύο πλευρές συνεχώς “χωρίζουν” αλλά τα ξαναβρίσκουν. Ο Μπανκς αγωνίστηκε για πρώτη φορά στην Βαρέζε τη σεζόν 2012-2013, το καλοκαίρι αποφάσισε να μετακομίσει στο Ισραήλ για χάρη της Γκιλμπόα, εντούτοις γρήγορα το… μετάνιωσε και το Νοέμβριο του 2013 επέστρεψε στην ιταλική ομάδα.

Φέτος ο Αμερικανός άσος έπαιξε σε 4 αγώνες για το πρωτάθλημα Ισραήλ με μέσο όρο 9,8 πόντους και 2,5 ασίστ ενώ έδωσε το “παρών” σε 23 παιχνίδια για τη Serie A έχοντας μέσο όρο 17 πόντους, 2,7 ριμπάουντ και 2 ασίστ και σε 4 ματς για το Eurocup με μέσο όρο 13,3 πόντους.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • uros slokar

    Ανακοινώθηκε ο Σλόκαρ

    Ενίσχυση στην φροντ λάιν για την Εστουντιάντες η οποία ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα την …
  • vujosevic partizan

    Το ξανάκανε (vid)

    Η Παρτιζάν ηττήθηκε εκτός έδρας από την Χάποελ Ιερουσαλήμ για την 3η αγωνιστική του Eurocu…
  • ivan lazarev zenit

    Τα αποτελέσματα (Eurocup)

    Στο ντέρμπι των αήττητων του πέμπτου ομίλου η Μπάνβιτ επιβλήθηκε εντός έδρας της Άσεσοφτ Π…
Περισσότερα από Κυριάκος Χατζόγλου
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…