Κεντρική Διεθνή “Ψηφίζει” Βαρέζε ο Μπανκς

“Ψηφίζει” Βαρέζε ο Μπανκς

adrian banks varese

adrian-banks-varese

Τον επόμενο σταθμό της καριέρας του φαίνεται πως αναζητεί ο Άντριαν Μπανκς καθώς η αγωνιστική περίοδος στο ιταλικό πρωτάθλημα οδεύει προς το τέλος της και ο Αμερικανός γκαρντ “ψηφίζει”… Βαρέζε.

Ο Μπανκς αγωνίστηκε στη Βαρέζε τη σεζόν 2012-2013, μετακόμισε στη συνέχεια στο Ισραήλ ωστόσο μάλλον του έλειψε η γειτονική χώρα και επέστρεψε στην ομάδα του Ντούσαν Σάκοτα προκειμένου να ολοκληρώσει εκεί τη φετινή χρονιά. Αλλά δεν αποκλείεται το προσωρινό της επιστροφής να αποδειχθεί και μόνιμο, καθώς, όπως τόνισε ο Αμερικανός μιλώντας σε ιταλικά ΜΜΕ, περνάει καλά στη Βαρέζε.

“Είναι πολύ πιθανό να μείνω και του χρόνου στη Βαρέζε. Είμαι πολύ χαρούμενος εδώ και η οικογένειά μου περνάει καλά”, ανέφερε μεταξύ άλλων ο Μπανκς. Πέρσι ο 28χρονος άσος έδωσε το “παρών” σε 40 αγώνες για το πρωτάθλημα Ιταλίας έχοντας μέσο όρο 13,9 πόντους και 2,5 ριμπάουντ.

Η μετακόμισή του στη Γκιλμπόα δεν στέφθηκε από επιτυχία καθώς πρόλαβε να παίξει σε 4 ματς για το πρωτάθλημα Ισραήλ με μέσο όρο 9,8 πόντους και 2,5 ασίστ πριν πάρει το δρόμο του γυρισμού για τη Serie A και τη Βαρέζε.

Προς το παρόν μετράει 17,2 πόντους, 2,8 ριμπάουντ και 2 ασίστ μέσο όρο σε 22 παιχνίδια ωστόσο δεν κατάφερε να οδηγήσει την ιταλική ομάδα στα πλέι οφ της Serie A.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • uros slokar

    Ανακοινώθηκε ο Σλόκαρ

    Ενίσχυση στην φροντ λάιν για την Εστουντιάντες η οποία ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα την …
  • vujosevic partizan

    Το ξανάκανε (vid)

    Η Παρτιζάν ηττήθηκε εκτός έδρας από την Χάποελ Ιερουσαλήμ για την 3η αγωνιστική του Eurocu…
  • ivan lazarev zenit

    Τα αποτελέσματα (Eurocup)

    Στο ντέρμπι των αήττητων του πέμπτου ομίλου η Μπάνβιτ επιβλήθηκε εντός έδρας της Άσεσοφτ Π…
Περισσότερα από Κυριάκος Χατζόγλου
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…