Κεντρική Ελλάδα Camp Παρόντες στο Gannon Baker Camp /Moudania 24-27/6 ο Βαγγέλης Αλεξανδρής και ο Μιχάλης Τσαϊρέλης!

Παρόντες στο Gannon Baker Camp /Moudania 24-27/6 ο Βαγγέλης Αλεξανδρής και ο Μιχάλης Τσαϊρέλης!

tsairelis

Είναι από πιο γνωστούς και πιο πετυχημένους Ελληνες τεχνικούς.

Ο λόγος για τον Βαγγέλη Αλεξανδρή, που μετράει ουκ ολίγες επιτυχίες σε Ελλάδα και Ευρώπη(2 Ευρωπαϊκά Κύπελλα,ΠΑΟΚ,ΑΡΗΣ,ΗΡΑΚΛΗΣ,ΜΑΡΟΥΣΙ,ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ κ.α.). Ο “τίγρης” θα είναι και αυτός παρών στο σπουδαίο αυτό καμπ και θέλει να μοιραστεί δυο σκέψεις για την παρουσία του.

“Τυχεροί οι αθλητές που θα δουλέψουν μαζί του. Είναι φαινόμενο η ένταση της δουλειάς του. Θα παραβρεθώ στο camp να δω από κοντά τον coach του Lebron ,Curry,Durant κ τόσων πολλών αστεριών του NBA. Καλώ όλους να είναι παρόντες, αξίζει τον κόπο και την παρουσία“.

Από την άλλη μεριά, ο διεθνής φόργουορντ Μιχαλης Τσαϊρέλης (Προμηθέας Πατρών, ΠΑΟΚ, Αρης, Ολυμπιακός, Τενερίφη κ.α.)θα είναι μέσα στους παίκτες που θα κοσμήσουν με την παρουσία τους το τουρνουά.

Ο έμπειρος φόργουορντ μίλησε για την παρουσία ενός τόση σημαντικού μεγέθους. “Η παρουσία ενός certified NBA coach απο μόνη της αποτελεί μεγάλο γεγονός για το ελληνικό μπάσκετ.Ο Gannon Baker είναι ο No1 Skill Development Coach στο κοσμο,δούλεψα πέρσι μαζί του και εντυπωσιάστηκα. Θα είμαι κ φέτος στο camp του, καλώ όλους να είναι εκεί μαζί μας”.

Φυσικά, ο Βαγγέλης Αλεξανδρής και ο Μιχάλης Τσαϊρέλης θα είναι οι δυο από τους πολλούς επώνυμους που θα είναι παρόντες. Be there!

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Στέλιος Παρθενάκης
Περισσότερα σε Camp

Δειτε επισης

Με Μιγιάτοβιτς η Εφές έως το 2026

Ανανέωσε τη συνεργασία του με την Εφές ο Μιγιάτοβιτς. Με τον Τόμισλαβ Μιγιάτοβιτς στην άκρ…