Κεντρική Ελλάδα Camp Το camp που άφησε εποχή (pics)

Το camp που άφησε εποχή (pics)

Το camp της ΑΕΚ στο Ίλιον, Μπέικερ

Το καλύτερο camp του καλοκαιριού!…

Αν το πρώτο πιάτο (στην Κω) ήταν… γίγαντες, η συνέχεια ήταν ακόμα καλύτερη. Το 1st AEK BC Skill Development Camp, το οποίο πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με την Α.Ε. Ιλίου, στο κλειστό γυμναστήριο «Γεώργιος Κακούρης», άφησε εποχή. Κυρίως, επειδή ο κορυφαίος προπονητής ατομικής βελτίωσης στον κόσμο, Ganon Baker, έδειξε ακριβώς αυτό: Γιατί είναι ο κορυφαίος.

Το camp της ΑΕΚ στο Ίλιον

Μίλησε με πάθος στα παιδιά, έκανε κάθε προπόνηση με την ίδια ένταση, έκανε κάμψεις πάνω σε μπάλες, έκανε τα πάντα. Δίπλα του ο κόουτς Δημήτρης Γαλάνης, το επιτελείο της ΑΕΚ και -κυρίως- ο Τάκης Τριαντόπουλος, που φρόντισε για όλα.

Το camp της ΑΕΚ στο Ίλιον

Ο Δήμαρχος Ιλίου, Νίκος Ζενέτος, παρέδωσε στον Γκάνον Μπέικερ, αλλά και στον Γενικό Αρχηγό της ΑΕΚ BC, Δημήτρη Μαυροειδή, από ένα συλλεκτικό βιβλίο του Δήμου Ιλίου. Ο Μαυροειδής -με τη σειρά του- παρέδωσε στον Αμερικανό προπονητή ένα t-shirt της ΑΕΚ και το DVD της ταινίας – έπος «1968».

Το camp της ΑΕΚ στο Ίλιον, Μπέικερ, Ζενέτος

Η εταιρεία NIB Business Advisory (του κ. Τριαντόπουλου) συμμετείχε τόσο στη διοργάνωση όσο και ως χορηγός και στα δυο camp, σε Κω και Ίλιον. Συνολικά, κοντά στα 250 παιδιά έζησαν τη… μαγεία Μπέικερ, διαπίστωσαν ότι όταν ένα camp τα σέβεται, έχει πολλά να τους προσφέρει. Ήδη ο κ. Ζενέτος συζητά για του… χρόνου, καθώς το καλό μπορεί να γίνει ακόμα καλύτερο…

Το camp της ΑΕΚ στο Ίλιον, Μαυροειδής, Μπέικερ

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λένα Καραλή
Περισσότερα σε Camp

Δειτε επισης

National League 1: Ξεκινά σήμερα η Γ’ φάση των play off

Αυλαία σήμερα στη Γ’ φάση των play off της National League 1. Με τη διεξαγωγή της 1η…