Κεντρική Elite League Στον Εύοσμο ο Γαλάνης

Στον Εύοσμο ο Γαλάνης

Ο Δημήτρης Γαλάνης

Ο Δημήτρης Γαλάνης επιστρέφει σε πάγκο ελληνικής ομάδας.

Λίγα 24ωρα έμεινε χωρίς προπονητή ο Αίας Ευόσμου. Ο Δημήτρης Γαλάνης κλήθηκε να καλύψει το κενό, που άφησε ο Κώστας Δελέγκος, ο οποίος προτίμησε να μετακομίσει στην Πάτρα και στον Απόλλωνα, για να πάρει τη θέση τού παραιτηθέντα Νίκου Βετούλα. Από αυτή την καραμπόλα βρέθηκε ο Γαλάνης στον Αίαντα.

Τελευταία φορά, που είχε δουλέψει ο κόουτς Γαλάνης ήταν στο μακρινό Σακχαλίν. Πολίτης τού κόσμου, πρόσφατα επέστρεψε από το… καθιερωμένο ετήσιο ταξίδι στις ΗΠΑ, όπου επισκέφθηκε το Κεντάκι, είδε πώς δουλεύουν στο κολέγιο, ενώ ακολούθησε επίσκεψη στο Σαν Ντιέγκο και στην Ουάσιγκτον, με επαφές με προπονητές πρώτης διαλογής, αλλά και αρκετή συζήτηση με τον γνωστό μας Τζόνι Ρότζερς.

Ο κόουτς Γαλάνης αναλαμβάνει την ομάδα τού Ευόσμου σε μια δύσκολη στιγμή. «Δεν είναι ώρα να πούμε λόγια. Μαζί με τη διοίκηση και τα παιδιά, θα δουλέψουμε για να βγάλουμε τα καλύτερά μας στοιχεία, να δουλέψουμε πάνω στις αδυναμίες μας. Το μπάσκετ είναι μια διαρκής διαδικασία αυτοβελτίωσης. Κανείς δεν έχει μαγικό ραβδάκι, κανείς δεν μπορεί να υποσχεθεί θαύματα. Το μόνο που θέλω και για το μόνο που δεν θα κάνω εκπτώσεις είναι να βλέπω τους παίκτες μου, σε κάθε προπόνηση, σε κάθε αγώνα, να δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό» είπε ο Έλληνας τεχνικός.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λένα Καραλή
Περισσότερα σε Elite League

Δειτε επισης

ΕΟΚ: Ακατάλληλοι, ανεπαρκείς, επικίνδυνοι

Φανταστείτε να μην ήταν το κορυφαίο πρωτάθλημα της ΕΟΚ η Elite League… Λοιδορούσαμε τους (…