Κεντρική ΝΒΑ_ O “Giannis” συνεχίζει από εκεί που σταμάτησε!

O “Giannis” συνεχίζει από εκεί που σταμάτησε!

giannis antetokounmpo bucks timberwolves

Η παρουσία του Γιάννη Αντετοκούνμπο με την Εθνική ομάδα στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Κίνας δε δικαίωσε τις προσδοκίες και φυσικά η κατάληψη της 11η θέσης δε μειώνει την αξία και την ικανότητα του 25χρονου φόργουορντ.

Οι διακρίσεις πάντως ήρθαν ξανά και αυτό έχει να κάνει με τις ιδιαίτερες κατηγορίες που δείχνουν στην πράξη την αξία του και την ικανότητά του να είναι ο καλύτερος.

Ετσι,κορυφαίος παίκτης της ανατολικής περιφέρειας για την εβδομάδα που μας πέρασε αναδείχθηκε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Οι Μπακς ανέβασαν στο twitter βίντεο με τις καλύτερες στιγμές του από την MVP βδομάδα του “Greek freak”, στοιχείο που αποδεικνύει ότι ο Ελληνας σούπερ σταρ συγκεντρώνει όλο και περισσότερες πιθανότητες για να είναι ο απόλυτος κυρίαρχος του ΝΒΑ την επόμενη δεκαετία. Ο “Greek freak” πέτυχε 25,3 πόντους, 13,3 ριμπάουντ και 6,5 ασίστ ανά ματς, με την ομάδα του να έχει τρεις νίκες και μία ήττα την περασμένη εβδομάδα.

Είναι κάτι παραπάνω από φανερό πως ο Ελληνας σταρ έχει προσαρμοστεί απόλυτα στην άλλη μεριά το Ατλαντικού. Πέρσι κατέκτησε με το Μιλγουόκι την πρώτη θέση στην κανονική διάρκεια, αλλά αποκλείστηκε από τους μετέπειτα πρωταθλητές Ράπτορς, ενώ αναδείχθηκε πολυτιμότερος παίκτης σε έναν μαραθώνιο 82 αγώνων, διάκριση που θεωρείται από τις τοπ στον κόσμο.

Το σίγουρο είναι πως η φετινή σεζόν είναι μια σπουδαία ευκαιρία για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να διεκδικήσει το στέμμα και να αναγκάσει τους Μπακς το καλοκαίρι του 2020 να σπάσουν κάθε ρεκόρ απολαβών σε πολυετές συμβόλαιο. Θα τα καταφέρει άραγε;

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Στέλιος Παρθενάκης
Περισσότερα σε ΝΒΑ_

Δειτε επισης

Πωλήτρια σε μίνι – μάρκετ δεν αναγνώρισε τον Γιόκιτς (vid)

Πωλήτρια mini market δεν αναγνώρισε τον Γιόκιτς. Στη Βοσνία βρίσκεται ο Νίκολα Γιόκιτς κάν…