Κεντρική Elite League Ζούπας: “Να παίξουμε ως ομάδα για να καταφέρουμε να διεκδικήσουμε τη νίκη απέναντι στον Ηρακλή”

Ζούπας: “Να παίξουμε ως ομάδα για να καταφέρουμε να διεκδικήσουμε τη νίκη απέναντι στον Ηρακλή”

zoupas

Στην αναμέτρηση με τον Ηρακλή αναφέρθηκε στις δηλώσεις του ο Λεωνίδας Ζούπας. Ο παίκτης του Αμύντα στάθηκε στην μέχρι στιγμής πορεία, ενώ τόνισε πως με τον Γηραιό πρέπει να παίξουν ως ομάδα για να διεκδικήσουν τη νίκη.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Αρχικά, ο έμπειρος γκαρντ του Αμύντα ανέφερε για το ματς στην Αμαλιάδα: “Στο παιχνίδι με τον Κόροιβο είχαμε ένα μέτριο πρώτο ημίχρονο, όμως, στο δεύτερο μισό καταφέραμε να επιβάλλουμε ένα πιο γρήγορο ρυθμό. Σε συνδυασμό με την εμπειρία μας πήραμε τον έλεγχο του παιχνιδιού, μεταφέραμε το άγχος στον Κόροιβο και, παρά τις απουσίες μας, με τη πολύ σημαντική βοήθεια νέων παιδιών κάναμε μια ακόμα σημαντική εκτός έδρας νίκη”.

Στην συνέχεια, έκανε έναν μικρό απολογισμό της μέχρι στιγμής πορείας της ομάδας“Αν δούμε καθαρά το ρεκόρ μας (σ.σ. 8 νίκες – 5 ήττες) και τα προβλήματα που μας εμφανίστηκαν με το γήπεδο και τους τραυματισμούς μπορούμε να πούμε ότι είμαστε αρκετά ευχαριστημένοι. Αλλά προσωπικά πιστεύω ότι θα μπορούσαμε να ήμασταν λίγο καλύτερα», ενώ έθεσε και τους στόχους της συνέχειας: «Ο στόχος μας είναι πάντα το επόμενο ματς, το πως θα κερδίσουμε και θα παίξουμε καλύτερο μπάσκετ. Σημαντική προτεραιότητα για εμάς είναι μέσα από αυτή τη διαδικασία των δύσκολων αγώνων ενός πολύ ανταγωνιστικού πρωταθλήματος οι πιο νέοι μας παίκτες να πάρουν τις ευκαιρίες τους και να δείξουν τη δουλειά που κάνουν στις προπονήσεις”.

Ολοκληρώνοντας, ο αρχηγός του Αμύντα αναφέρθηκε στο κρίσιμο παιχνίδι με τον Ηρακλή“Παίζουμε ένα πολύ δύσκολο ματς αυτό το Σάββατο. Ο Ηρακλής είναι μια γεμάτη ομάδα με εμπειρία και παίκτες που κάνουν Πρωταθλητισμό εδώ και χρόνια. Εμείς πρέπει να πάμε το παιχνίδι στο δικό μας ρυθμό και να είμαστε συγκεντρωμένοι στο πλάνο μας, ώστε να καταφέρουμε να διεκδικήσουμε τη νίκη. Μόνο αν παίξουμε ως ομάδα θα καταφέρουμε να καλύψουμε το γεγονός ότι ατομικά οι παίκτες του Ηρακλή υπερτερούν”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Σιαφάκας
Περισσότερα σε Elite League

Δειτε επισης

Πανιώνιος: Πέρασε την πόρτα του χειρουργείου ο Χάλαρης (pic)

Ο Στέλιος Χάλαρης υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού Ο Στέλιος Χάλαρης στάθηκε άτυχος στα τελευτ…