Κεντρική Elite League Ανακοίνωσε Κουρή ο Μίλωνας

Ανακοίνωσε Κουρή ο Μίλωνας

Μάικ Κουρής

Ο Μάικ Κουρής είναι ο νέος προπονητής του Μίλωνα.

Ο Μάικ Κουρής είναι αυτός που αναλαμβάνει να διορθώσει τα πράγματα στον Μίλωνα και να αλλάξει την αγωνιστική εικόνα και κατ’ επέκταση το άσχημο κλίμα που έχει δημιουργηθεί μετά τα αρνητικά αποτελέσματα στο πρωτάθλημα της Elite League, και είχαν ως αποτέλεσμα την παραίτηση του Νίκου Καραγιάννη.

Ο Μίλωνας με ανακοίνωση έκανε γνωστό πως συμφώνησε με τον Έλληνα τεχνικό ο οποίος ξεκίνησε τη χρονιά στον Αμύντα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Νέος προπονητής ο Μάικ Κουρής

Ο Μίλωνας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας του με τον προπονητή Μάικ Κουρή, ο οποίος θα βρίσκεται στα ηνία της ομάδας αρχής γενομένης από το ερχόμενο εντός έδρας παιχνίδι με τον Αμύντα. Ο νέος τεχνικός της ομάδας μας ξεκίνησε τη φετινή σεζόν στον πάγκο του Αμύντα, στον οποίο ολοκλήρωσε τον πρώτο γύρο της Elite League με απολογισμό έξι νίκες και εννιά ήττες. Ο coach Κουρής στο παρελθόν έχει εργαστεί σε Παπάγου και Παγκράτι.

Στο πλευρό του νέου προπονητή του Μίλωνα, θα βρίσκεται και ο coach Αντώνης Κουρμούλης, ο οποίος έχει εργαστεί σε πολλές ομάδες Α1 αντρών και γυναικών και έχει εμπειρία κι από μικρές ηλικίες. Τελευταία του ομάδα ήταν η Ακαδημία του Ολυμπιακού στην οποία ήταν μαζί με τους Μπάρλο και Τσαλδάρη.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Elite League

Δειτε επισης

Η Τσινέκε στο Μεξικό… σημαίνει και εκτός Εθνικής ομάδας(;)

Η Έλενα Τσινέκε συνεχίζει στο Μεξικό, τί σημαίνει αυτό για τη συμμετοχή της στην Εθνική Η …