Κεντρική Elite League Ζούπας: «Δεν κάναμε τίποτα, από όσα είχαμε συμφωνήσει»

Ζούπας: «Δεν κάναμε τίποτα, από όσα είχαμε συμφωνήσει»

leonidas zoupas amyntas jpg

Ο προπονητής του Αμύντα στάθηκε στο πρώτο κακό ημίχρονο της ομάδας του απέναντι στον Πανερυθραϊκό

Ο Αμύντας δεν τα κατάφερε απέναντι στον Πανερυθραϊκό και μάλιστα έχασε και τη διαφορά. Ο προπονητής της ομάδας, Λεωνίδας Ζούπας, σημείωσε μετά το ματς ότι στο πρώτο μέρος δεν έκαναν τίποτα από όσα είχαν συμφωνήσει και σημείωσε ότι πρέπει να αλλάξουν πολλά στη νοοτροπία τους στις τελευταίες αγωνιστικές.

Αναλυτικά:

«Μείναμε αρκετά πίσω στο πρώτο ημίχρονο, πράγματι, και κάναμε την προσπάθειά μας, αν και καμία ομάδα σχεδόν δεν μπορεί να επιστρέψει από το -25. Δεν κάναμε τίποτα, από όσα είχαμε συμφωνήσει, στο πρώτο ημίχρονο και στο δεύτερο μπορεί να παλέψαμε, αλλά δεν ήταν αρκετό. Με 20 λεπτά καλού μπάσκετ δεν μπορείς να νικήσεις στην Νέα Ερυθραία, αλλά και γενικότερα. Πρέπει να παίξουμε πολύ καλύτερα, για να έχουμε ελπίδα σε τέτοια παιχνίδια».

Για το τι πρέπει να αλλάξει ο Αμύντας στις τελευταίες αγωνιστικές: «Ολα τα παιχνίδια, στο εξής, είναι τελικοί για εμάς. Δεν έχουμε επιλογή, πρέπει τόσο στο παιχνίδι με τον Ερμή Σχηματαρίου όσο και στα υπόλοιπα να είμαστε σκληροί. Πρέπει να αλλάξουμε πολλά στην νοοτροπία μας, και ειδικά στην αμυντική μας προσέγγιση, στην οποία έχουμε αρκετά σημαντικό πρόβλημα το τελευταίο δίμηνο. Από εκεί πρέπει να ξεκινήσουμε».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Elite League

Δειτε επισης

Elite League: Ηρακλής – ΝΕΜ για το 4ο εισιτήριο του Final4

Ο Ηρακλής και η ΝΕΜ διεκδικούν την 4η θέση στο Final 4. Με δύο αγώνες, έναν για τα play of…