Κεντρική Γ' Εθνική Πολλά χαμόγελα και βραβεύσεις στην τελετή λήξης των Ακαδημιών του Απόλλωνα Καλαμαριάς!

Πολλά χαμόγελα και βραβεύσεις στην τελετή λήξης των Ακαδημιών του Απόλλωνα Καλαμαριάς!

apollon kedriki

Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε η τελετή λήξης των Ακαδημιών του Απόλλωνα Καλαμαριάς. Το πρωί του Σαββάτου (8/6) στο ΔΑΚ Καλαμαριάς συγκεντρώθηκαν οι αθλητές και οι αθλήτριες των τμημάτων μπάσκετ του συλλόγου, παρών ήταν ο υπεύθυνος των Ακαδημιών του Απόλλωνα Καλαμαριάς, Θάνος Γιαννικόπουλος, όλο το προπονητικό σταφ των τμημάτων υποδομής, καθώς και γονείς των παιδιών.

apollon akadimies 2

Τα χαμόγελα ήταν πολλά και το κλίμα άκρως ευχάριστο, αγόρια και κορίτσια χάρηκαν το αγαπημένο τους άθλημα με διάφορα παιχνίδια κατά την διάρκεια της τελετής λήξης, η οποία ολοκληρώθηκε με βραβεύσεις αθλητών και αθλητριών που είχαν τις περισσότερες παρουσίες στα τμήματά τους κατά την διάρκεια της σεζόν 2018-19. Τις σχετικές βραβεύσεις έκαναν οι έφοροι του παιδικού και του ανδρικού τμήματος, Άγγελος Τσουμέτης και Γρηγόρης Κωνσταντινίδης αντίστοιχα (στην τελετή λήξης βρέθηκε και η έφορος του γυναικείου τμήματος μπάσκετ, Άσπα Ζόγκα).

Προς το τέλος της τελετής λήξης, ο υπεύθυνος των Ακαδημιών, Θάνος Γιαννικόπουλος απευθυνόμενος προς τους γονείς, τους ευχαρίστησε για την εμπιστοσύνη που δείχνουν στον Απόλλωνα Καλαμαριάς, ανέφερε -μεταξύ άλλων – πως “σίγουρα υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης, χρονιά με την χρονιά προσπαθούμε να γινόμαστε καλύτεροι” και καταχειροκροτήθηκε από τα παιδιά και τους γονείς, όταν ολοκλήρωσε την ομιλία του. Το επόμενο ραντεβού των τμημάτων υποδομής δόθηκε για τον Σεπτέμβρη.

ΔΕΙΤΕ 50 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΕΛΕΤΗ ΛΗΞΗΣ ΤΩΝ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΕΞΗΣ LINK

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Σιαφάκας
Περισσότερα σε Γ' Εθνική

Δειτε επισης

National League 2 (5ος όμιλος): Τα αποτελέσματα της 20ης αγωνιστικής

«Πάρτι» έκανε η Χαλκιδική… Τα αποτελέσματα και η βαθμολογία. Εύκολο ήταν το έργο του…