Κεντρική Basket League Λαύριο Megabolt Γιαννακόπουλος: “Απαραίτητη η νίκη με Πανιώνιο”

Γιαννακόπουλος: “Απαραίτητη η νίκη με Πανιώνιο”

aek 3

Ο Σάκης Γιαννακόπουλος μέσα από το προσωπικό του blog στην σελίδα του ΕΣΑΚΕ  αναφέρθηκε στην επικείμενη αναμέτρηση της ομάδας του, Λαυρίου ,κόντρα στον Πανιώνιο για την 21η αγωνιστική της Stoiximan Basket League.

Αναλυτικά όσα έγραψε:

“Έπειτα από μια ήττα εντός προγράμματος από την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, και μάλιστα με όχι και τόσο καλή εμφάνιση εκ μέρους μας, με εξαίρεση το τελευταίο δεκάλεπτο, το οποίο όμως δεν έφτανε για ματς τέτοιας δυναμικής και κρισιμότητας, έχουμε μπροστά μας ένα από τα πλέον δύσκολα παιχνίδια του πρωταθλήματος: Με τον Πανιώνιο, εκτός έδρας. Και αυτό θα το έλεγα ανεξαρτήτως βαθμολογικής θέσης του Πανιωνίου.

Μια ομάδα που έχει αλλάξει άρδην την εικόνα της κατά τη διάρκεια του πρωταθλήματος και με συνεχόμενες εντός έδρας νίκες. Πάνω απ’όλα μια ομάδα που έχει ισχυρότατο κίνητρο νίκης για τον αγώνα που θα της δώσει πλεονέκτημα στη μάχη που δίνει για την παραμονή στην κατηγορία.

Εμείς, πρέπει να παρουσιαστούμε με απόλυτο σεβασμό στην Ιστορία και τον κόσμο του Πανιωνίου αλλά και με ανάλογο κίνητρο για τη νίκη, όπως θα έχουν εκείνοι.

Η νίκη για την ομάδα μας είναι απαραίτητη, στον αγώνα που κάνουμε ώστε να παραμείνουμε στις υψηλές θέσεις της βαθμολογίας έως το τέλος και μάλιστα εν όψει των πολύ δύσκολων αγώνων στην τελική ευθεία του πρωταθλήματος.

Ελπίζω ότι θα δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας στο παρκέ.”

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Μαστρογιαννόπουλος
Περισσότερα σε Λαύριο Megabolt

Δειτε επισης

Μέξας: «Νίκη καρδιάς, χαρακτήρα και προσωπικότητας των παιδιών»

Στον χαρακτήρα που έδειξαν οι παίκτες του αναφέρθηκε ο Κώστας Μέξας. Το Λαύριο επικράτησε …