Κεντρική ΓΣΛ Φάρος Παπαμακάριος: “Αν παίξουμε σύμφωνα με τις ικανότητές μας θα κερδίσουμε”

Παπαμακάριος: “Αν παίξουμε σύμφωνα με τις ικανότητές μας θα κερδίσουμε”

papamakarios

Ο Μανώλης Παπαμακάριος μέσα από το προσωπικό του blog στην σελίδα του ΕΣΑΚΕ  αναφέρθηκε στην επικείμενη αναμέτρηση της ομάδας του, Γ.Σ.Λ Φάρο ,κόντρα στον Κολοσσό Ρόδου για την 21η αγωνιστική της Stoiximan Basket League.

Αναλυτικά όσα έγραψε:

“Μετά τα αποτελέσματα της προηγούμενης αγωνιστικής κοιτάμε με μεγαλύτερη αισιοδοξία τη συνέχεια έστω κι αν ηττηθήκαμε. Το γεγονός όμως ότι δεν έχουμε εξασφαλίσει ακόμη την παραμονή μας, μας δημιουργεί πίεση και μένουμε σε εγρήγορση.

Ο Κολοσσός είναι ουσιαστικά αδιάφορος βαθμολογικά αλλά αυτό δε σημαίνει ότι θα αντιμετωπίσει το ματς χαλαρά. Ο Κολοσσός είναι μία ομάδα που σκέφτεται τα πλέι οφ και θα παλέψει για τη νίκη στο παιχνίδι μας.

Θα είναι ένα ενδιαφέρον ματς και ελπίζουμε ο κόσμος να γεμίσει το γήπεδο και να μας στηρίξει. Όπως έχω ξαναπεί οι φίλαθλοί μας είναι μέρος της ομάδας και τους θέλουμε πάντα δίπλα μας και στις χαρές και στις λύπες. Θεωρώ πως αν παίξουμε σύμφωνα με τις δυνατότητες μας θα καταφέρουμε να κερδίσουμε και συνεπώς θα βρεθούμε ακόμη πιο κοντά στην στόχο μας που είναι να παραμείνουμε στην Α1 κατηγορία.”

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Μαστρογιαννόπουλος
Περισσότερα σε ΓΣΛ Φάρος

Δειτε επισης

Το νέο κεφάλαιο στην καριέρα του Παπαμακάριου

Ο Μανώλης Παπαμακάριος αποφάσισε ύστερα από μία μεγάλη καριέρα να αποσυρθεί από την ενεργό…