Κεντρική Elite League Ανακοίνωση Πανιωνίου για Τριαντόπουλο

Ανακοίνωση Πανιωνίου για Τριαντόπουλο

Τάκης Τριαντόπουλος

Η ΚΑΕ Πανιώνιος έχει απόλυτη εμπιστοσύνη στον Τάκη Τριαντόπουλο.

Η ΚΑΕ Πανιώνιος θέλησε να δώσει ξεκάθαρη απάντηση σε ότι αφορά τη σχέση της με τον Τάκη Τριαντόπουλο και την παρουσία του στην ΚΑΕ. Η διοίκηση του Πανιωνίου ξεκαθάρισε ποιος είναι ο ρόλος του, δηλαδή αυτός του Επιχειρησιακού Διευθυντή, πως έχει πλήρη εμπιστοσύνη στο πρόσωπό του και ότι δεν έχει καμία σχέση με άλλη ΚΑΕ.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ Πανιώνιος:

Η Διοίκηση της Κ.Α.Ε. ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ με δεδομένη την επιθυμία της για απόλυτη διαφάνεια, ξεκαθαρίζει τα εξής:
1. Ο κ. Παναγιώτης Τριαντόπουλος, με δεδομένα την εμπειρία και τις ικανότητές του σε υψηλό επίπεδο στον χώρο του αθλητισμού, κλήθηκε προκειμένου να διεκπεραιώσει την επανίδρυση της Κ.Α.Ε., να την οργανώσει σε επαγγελματικά πρότυπα και σε συνεργασία με τη Διοίκηση να φροντίσουν από κοινού για την επόμενη μέρα της ομάδας.

Είμαστε απόλυτα ευχαριστημένοι από τη δουλειά του και όσα έχει πετύχει ως τώρα σε σύντομο χρονικό διάστημα (ενδεικτικά για πρώτη φορά νεοϊδρυθείσα ΚΑΕ αγωνίζεται στην Α2) και είμαστε βέβαιοι, επίσης, ότι θα πετύχει ακόμα περισσότερα. Είναι αυτονόητο ότι απολαμβάνει της πλήρους εμπιστοσύνης της Διοίκησης.

2. Η οργανική θέση του κ. Τριαντόπουλου είναι αυτή του C.O.O (Επιχειρησιακός Διευθυντής) της ΚΑΕ Πανιώνιος και οι δραστηριότητες των εταιρειών που συμμετέχει όπως και των συνεργατών του, δεν έρχονται σε «σύγκρουση» με τα συμφέροντα της Κ.Α.Ε. ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ και της δουλειάς του στην Ομάδα μας, στην οποία παραμένει απολύτως αφοσιωμένος.

Δεν απασχολείται σε άλλη Κ.Α.Ε. ούτε και προασπίζει συμφέροντα άλλης Κ.Α.Ε. ή άλλου σωματείου σε βάρος του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ.

3. Για να είμαστε απόλυτα συνεπείς στα λόγια μας, τονίζουμε ότι η χρονική συγκυρία των ανακοινώσεων των συμφωνιών με χορηγούς και υποστηρικτές δεν ήταν «επικοινωνιακό τέχνασμα» αλλά όσοι γνωρίζουν από τέτοιες διαδικασίες, μπορούν να καταλάβουν ότι υπάρχουν και τεχνικά ζητήματα αρκετά χρονοβόρα όπως η σύνταξη και οι υπογραφές συμβάσεων, ειδικά όταν βρισκόμασταν και σε αναμονή ολοκλήρωσης της σύστασης και λήψης του πιστοποιητικού συμμετοχής της ΚΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ.

Η Διοίκηση της Κ.Α.Ε. ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ θα εργάζεται πάντοτε με γνώμονα το καλό του Συλλόγου και της Ομάδας, με μοναδικό στόχο να επιστρέψει εκεί που ανήκει.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Elite League

Δειτε επισης

National League 1: Τα αποτελέσματα των play off

Το Αιγάλεω έκανε το 2-0 επί της Δάφνης. Τα αποτελέσματα της National League 1. Το Αιγάλεω …