Κεντρική Basket League Αγώνες Λαύριο – Καρδίτσα 88-95

Λαύριο – Καρδίτσα 88-95

karditsa lavrio 1 jpg

Διπλό παραμονής για την Καρδίτσα

Η Καρδίτσα πανηγύρισε ένα σπουδαίο διπλό στο Λαύριο, καθώς επικράτησε της τοπικής ομάδας με 95-88. Οι Θεσσαλοί πραγματοποίησαν εξαιρετική εμφάνιση και κατάφεραν να πάρουν τη νίκη, η οποία ισοδυναμεί με παραμονή και τη νέα σεζόν στη Basket League.

Η Καρδίτσα ξεκίνησε εξαιρετικά την αναμέτρηση και γρήγορα πήρε τα ηνία του σκορ (2-10). Το Λαύριο ισορρόπησε άμεσα το παιχνίδι και κατάφερε να μαζέψει άμεσα τη διαφορά (16-17). Η ομάδα της Θεσσαλίας άντεξε στην πίεση και έκλεισε μπροστά στο σκορ την πρώτη περίοδο (18-21). Στο δεύτερο δεκάλεπτο οι άμυνες και των δύο ομάδων πήγαν περίπατο, καθώς σημειώθηκαν συνολικά 52 πόντοι, με τους φιλοξενούμενους να αυξάνουν τη διαφορά (42-49).

Η Καρδίτσα συνέχισε την εξαιρετική της εμφάνιση και στο δεύτερο μέρος. Το Λαύριο έκανα πάρα πολλά λάθη, τα οποία οι φιλοξενούμενοι τα εκμεταλλεύτηκαν και για πρώτη φορά πήραν διψήφια διαφορά (48-60). Ο Βασίλης Μουράτος βγήκε μπροστά για τους γηπεδούχους και με εξαιρετικές ενέργειες σε άμυνα και επίθεση έβαλε και πάλι το Λαύριο στο παιχνίδι (55-60). Το τρίτο δεκάλεπτο έκλεισε στους 2 πόντους (68-70) και με τους παίκτες του Μεξα να έχουν επιστρέψει για τα καλά στη διεκδίκηση της νίκης.

Το ντέρμπι συνεχίστηκε και στο τέταρτο δεκάλεπτο. Η Καρδίτσα είχε τον έλεγχο και τα ηνία στο σκορ, αλλά το Λαύριο δεν τα παρατουσε (77-83). Μέχρι το φινάλε δεν άλλαξε κάτι. Οι φιλοξενούμενοι διαχειριστηκαν σωστά το προβάδισμα τους και πήραν τη νίκη με 95-88.

Τα δεκάλεπτα: 18-21, 42-49, 68-70, 88-95

Δείτε εδώ τα στατιστικά του αγώνα

  • castaneda blondin

    Απόλλων Πάτρας – Λαύριο 66-104

    Αποχαιρέτησε την Α1 με βαριά ήττα ο Απόλλωνας. Το Λαύριο επικράτησε με 104-66 του Απόλλωνα…
  • porter paok

    ΠΑΟΚ – Μαρούσι 77-62

    Ο ΠΑΟΚ νίκησε το Μαρούσι και μπήκε στα playoff της Basket League Την είσοδο του στα playof…
  • Μαρούσι - Απόλλων Πάτρας

    Basket League: Αυλαία στα play out

    Ντέρμπι ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Μαρούσι για τη Stoiximan Basket League Η τελευταία αγωνιστική …
Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Αγώνες

Δειτε επισης

Ο Ολυμπιακός πρωταθλητής… από συνήθεια

Το τρίτο σερί πρωτάθλημα κατέκτησε ο Ολυμπιακός. Ο Ολυμπιακός λοιπόν κατέκτησε το πρωτάθλη…