Κεντρική Basket League Ρέθυμνο “Κερδίσαμε δίκαια”

“Κερδίσαμε δίκαια”

nikos vetoulas

Δίκαιη χαρακτήρισε τη νίκη του Ρεθύμνου κόντρα στα Τρίκαλα ο προπονητής της κρητικής ομάδας, Νίκος Βετούλας. Ο Έλληνας τεχνικός σημείωσε ότι στα τελευταία παιχνίδια συνδυάζουν το καλό αποτέλεσμα με την καλή εμφάνιση, αλλά τόνισε ότι ακόμα έχουν να βελτιώσουν πράγματα.

Αναλυτικά:

“Θεωρώ ότι μπήκαμε πιο έτοιμοι και πιο συγκεντρωμένοι μέχρι το 16ο λεπτό, περιμέναμε μια λογική αντίδραση των Τρικάλων, η οποία μας οδήγησε σε εύκολα λάθη που οδήγησαν σε εύκολα καλάθια για την ομάδα τους. 22 πόντους από τους 40 ήταν από το transition στο πρώτο ημίχρονο.

Στο δεύτερο ημίχρονο θεωρώ πως υπήρξε ένα κακό παιχνίδι και από τις δύο ομάδες. Στο 68-61 βρήκαμε την ευκαιρία να τρέξουμε το παιχνίδι και να πετύχουμε καλάθια. Σταθήκαμε πιο τυχεροί, ήμασταν πιο ξεκούραστοι με μεγαλύτερο rotation και θεωρώ πως κερδίσαμε δίκαια. Έχουμε πράγματα να βελτιώσουμε, δεν γίνεται στους δύο πόντους να πηγαίνουμε για alley hoop άσχετα αν κερδίσαμε καλάθι και φάουλ στην φάση, ήταν τυχερό. Αξίζουν συγχαρητήρια στα παιδιά για την αντίδραση που έχουν βγάλει γιατί στα τελευταία παιχνίδια συνδυάζουν το καλό αποτέλεσμα με τις καλές εμφανίσεις. Καλή συνέχεια στον κόουτς και στα Τρίκαλα“.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Ρέθυμνο

Δειτε επισης

Οριστικό! Στο τοπικό το Ρέθυμνο

Το Ρέθυμνο μετά την αποχώρηση του Κωστή Ζομπανάκη αποχώρησε από την Basket League, αλλά κα…