Κεντρική ΓΣΛ Φάρος “Αιχμές” για τη διαιτησία από το ΓΛ Φάρου

“Αιχμές” για τη διαιτησία από το ΓΛ Φάρου

Παράπονα από τη διαιτησία της αναμέτρησης με το Λαύριο είχε ο Γυμναστικός Λάρισας Φάρος, ο οποίος εξέδωσε μάλιστα και ανακοίνωση. Ο ΓΛ Φάρος στην ανακοίνωση του εκφράζει τα παράπονα του για τις αποφάσεις του διαιτητή Μαγκλογιάννη, οι οποίες ήταν μονόπλευρες και λανθασμένες, όπως σημειώνει η ομάδα.

Αναλυτικά:

“Δυστυχώς αν και δεν είμαστε από τις ομάδες που ασχολούνται με το θέμα της διαιτησίας, βρισκόμαστε στην δυσάρεστη θέση να καυτηριάσουμε την παρουσία του δεύτερου διαιτητή του αγώνα Γυμναστικός Λάρισας – Λαύριο, κ. Μαγκλογιάννη, ο οποίος με τις μονόπλευρες και κατά κόρον λανθασμένες υποδείξεις του εις βάρος της ομάδα μας, αποτέλεσε με τον τρόπο αυτόν τον μόνο παράγοντα που έκρινε το παιχνίδι.

Έτσι, δεν σεβάστηκε την προσπάθεια των παικτών και των παραγόντων του Γυμναστικού Λάρισας, ούτε όμως και των δύο συναδέλφων του οι οποίοι κράτησαν υψηλό επίπεδο σε ένα πραγματικά πολύ δυνατό και αμφίρροπο αγώνα.

Εκφράζουμε την λύπη καθώς και την απογοήτευσή μας και ελπίζουμε στο μέλλον τα αποτελέσματα να κρίνονται στους αγωνιστικούς χώρους και όχι να προαποφασίζονται σε εξωαγωνιστικούς χώρους, μακριά από τα γήπεδα”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε ΓΣΛ Φάρος

Δειτε επισης

Το νέο κεφάλαιο στην καριέρα του Παπαμακάριου

Ο Μανώλης Παπαμακάριος αποφάσισε ύστερα από μία μεγάλη καριέρα να αποσυρθεί από την ενεργό…