Κεντρική NBA Τραυματίστηκε και σφάδαζε από τους πόνους ο Τζάκσον (vid)
NBA

Τραυματίστηκε και σφάδαζε από τους πόνους ο Τζάκσον (vid)

reggie jackson pistons

Ο Ρέτζι Τζάκσον έγινε ακόμη ένα από τα δεκάδες “θύματα” της μάστιγας των τραυματισμών στο φετινό NBA. Ο πλέι-μέικερ των Πίστονς γύρισε άσχημα τον αστράγαλό του κατά τη διάρκεια του χθεσινού ματς εναντίον των Ιντιάνα Πέισερς, με τις κραυγές πόνου να προκαλούν ανατριχίλα.

Ο Τζάκσον σηκώθηκε στον αέρα, προκειμένου να βρει καλύτερη γωνία πάσας και να δώσει την μπάλα στον Ρέτζι Μπούλοκ. Η πάσα ήταν καλή αλλά η προσγείωση του Τζάκσον στο έδαφος δεν ήταν η καλύτερη δυνατή, με αποτέλεσμα ο αστράγαλος να γυρίσει άσχημα.

Το ιατρικό τιμ έτρεξε αμέσως από πάνω του, με τον Τζάκσον να αποχωρεί από το ματς υποβασταζόμενος, δίχως να βάζει καθόλου δύναμη στο λαβωμένο πόδι του.

Η ακριβής διάγνωση του τραυματισμού δεν έχει γίνει γνωστή αλλά είναι επιβεβαιωμένο πως δεν πρόκειται για σπάσιμο του αστραγάλου αλλά για στραμπούληγμα, σύμφωνα με τον ρεπόρτερ των Πίστονς, Τζέιμς Έντουαρντς. Η ακτινογραφία ήταν -ευτυχώς- αρνητική κι άπαντες περιμένουν τη μαγνητική τομογραφία, η οποία θα διενεργηθεί σήμερα, προκειμένου να εκτιμηθεί το μέγεθος της ζημιάς.

Βάσει της εικόνας του τραυματισμού, ο Τζάκσον αναμένεται να μείνει εκτός δράσης για ένα σεβαστό χρονικό διάστημα, κάτι που συνεπάγεται ότι ο Ις Σμιθ θα αναλάβει καθήκοντα βασικού πλέι-μέικερ εν απουσία του 27χρονου.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Αφεντικό στο Λος Άντζελες οι Μάβερικς

Προβάδισμα με 3-2 για τους Μάβερικς και τον Ντόνσιτς. Με μια εμφατική εμφάνιση οι Ντάλας Μ…