Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός Πασκουάλ: “Σέβομαι τη Βαλένθια, μεγάλη πρόκληση”

Πασκουάλ: “Σέβομαι τη Βαλένθια, μεγάλη πρόκληση”

pasqual

Ο Παναθηναϊκός αναχώρησε για τη Βαλένθια, εκεί όπου το βράδυ (22:00) της Πέμπτης (28/12) οι “πράσινοι” θα αντιμετωπίσουν την ομώνυμη ομάδα, για την 15η αγωνιστική της Euroleague. Οι “πράσινοι”, οι οποίοι θα αγωνιστούν και πάλι χωρίς τον Νικ Καλάθη, θα προσπαθήσουν να κάνουν το 3/3 χωρίς τον ηγέτη τους και να ολοκληρώσουν τον πρώτο γύρο της φετινής διοργάνωσης με το εξαιρετικό ρεκόρ 11-4.

Ο Τσάβι Πασκουάλ δήλωσε σχετικά: “Ξέρω καλά τη Βαλένθια, διαθέτει μια πολύ δύσκολη έδρα. Θα είναι ένα σκληρό ματς, γιατί η αντίπαλος μας χρειάζεται τη νίκη κι επειδή είναι μια πολύ καλή ομάδα. Έχω μεγάλο σεβασμό για τους παίκτες, τους προπονητές και γενικότερα τον σύλλογο της Βαλένθια. Παίζει καλύτερα απ’ ότι δείχνει η βαθμολογική της θέση. Έχουμε λοιπόν μπροστά μας μια μεγάλη πρόκληση, αλλά θα πρέπει να εμφανιστούμε έτοιμοι σωματικά και ψυχολογικά αλλά και στο τακτικό κομμάτι ώστε να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι και να πάρουμε μια σημαντική νίκη”.

Από μέρους του ο Κένι Γκάμπριελ τόνισε: “Θα είναι ένα σκληρό παιχνίδι, παίζουν δυνατά και δίνουν ο,τι έχουν. Διαθέτουν μεγάλα κορμιά στη front line και στηρίζονται στο επιθετικό ριμπάουντ, συνεπώς θα πρέπει να κάνουμε καλά box out. Σουτάρουν επίσης πολλά τρίποντα και jump shots. Θα πρέπει λοιπόν να έχουμε μεγάλη συγκέντρωση στην άμυνα και τα ριμπάουντ κι αν δώσουμε το 100% έχουμε καλές πιθανότητες να πάρουμε το ματς”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

National League 1: Συνέχεια στα play off και play out

Η 2η αγωνιστική των play off και η 3η των play out στον Γ’ όμιλο της National League…