Κεντρική Γ' Εθνική Αυτός είναι ο αντικαταστάτης του Παπαδόπουλου στον Άρη (pic)

Αυτός είναι ο αντικαταστάτης του Παπαδόπουλου στον Άρη (pic)

galeos

Η νέα διοίκηση του Άρη Πετρούπολης βρήκε τον αντικαταστάτη του Κώστα Παπαδόπουλου στον πάγκο της ομάδας. Το όνομα αυτού, Πέτρος Γαλέος. Ο 53χρονος τεχνικός ανέλαβε τα ηνία του Άρη Πετρούπολης και θα τον οδηγήσει στο υπόλοιπο πρωτάθλημα του δεύτερου ομίλου του Νότου της Γ’ Εθνικής.

Η ανακοίνωση:
“Ο Πέτρος Γαλέος είναι ο νέος προπονητής στην ανδρική ομάδα του ΑΟ Άρης Πετρούπολης.  Ο 53χρονος τεχνικός επιλέχθηκε από τη νέα διοίκηση του συλλόγου για να οδηγήσει την ομάδα στο υπόλοιπο του πρωταθλήματος. Ο κ. Γαλέος έχει αγωνιστεί ως παίκτης για πολλά χρόνια στην ομάδα του Άρη και αυτό αποτέλεσε σημαντικό παράγοντα για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας, καθώς είναι αναμφισβήτητη η αγάπη του για τον σύλλογο και γνώστης των ειδικών συνθηκών που υπάρχουν αυτή τη στιγμή στον Σύλλογο.

Στην 25ετή καριέρα του έχει διατελέσει προπονητής μεταξύ άλλων στις ομάδες της Σαντορίνης, του Αχαρνής, του Φίλιππου Περ. και της Εστίας Φιλίας. Η διοίκηση του ΑΟ Άρης Πετρούπολης εύχεται καλή επιτυχία στον νέο προπονητή της ομάδας”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Γ' Εθνική

Δειτε επισης

National League 2 (2ος όμιλος): Τα αποτελέσματα των Play Off

Στον τελικό ανόδου πέρασε το Πικέρμι. Αναλυτικά τα αποτελέσματα. Το εισιτήριο για τον τελι…