Κεντρική NBA “Τρελάθηκα και φώναξα στο timeout”
NBA

“Τρελάθηκα και φώναξα στο timeout”

dragic 3

Ο Γκόραν Ντράγκιτς ήταν ο απόλυτος ηγέτης της Σλοβενίας προς την κορυφή της Ευρώπης. Ο γκαρντ των Μαϊάμι Χιτ, εκτός από το σκοράρισμα που πρόσθεσε στον τελικό με τη Σερβία, βοήθησε και στο ψυχολογικό κομμάτι.

Όταν η ομάδα του Σάσα Τζόρτζεβιτς έτρεξε σερί 10-0 και μείωσε τη διαφορά στο καλάθι, ο έμπειρος άσσος έβαλε τις φωνές στους συμπαίκτες του στο timeout, θέλοντας να τους αφυπνίσει. Ο Ντράγκιτς αναφέρθηκε σε αυτό το περιστατικό, μιλώντας σε Μέσο της πατρίδας του.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

“Δεν ξέρω πως φάνηκε στην τηλεόραση, αλλά ήμουν εκστασιασμένος εκείνη τη στιγμή. Είχαμε προβάδισμα 12 πόντων, οι Σέρβοι έτρεξαν σε ρί 10-0 και ξαφνικά μας έφεραν το ματς στους 2. Ο Κοκόσκοφ κάλεσε timeout. Όλοι οι παίκτες ήρθαν στον πάγκο και η πρώτη αντίδραση μου ήταν να φωνάξω δυνατά προς τους συμπαίκτες μου. Ήταν η δυσκολότερη στιγμή του παιχνιδιού και ήθελα να αλλάξω τα πράγματα και να τους κάνω να σκεφτούν διαφορετικά. Τρελάθηκα και φώναξα: “Τι συμβαίνει; Είναι ο τελικός. Παίζουμε στον τελικό του Eurobasket και κερδίζουμε για 2 πόντους”. Έπρεπε να αντέξουμε στην πίεση. Και εκείνη τη στιγμή όλοι… ξύπνησαν και άρχιζαν να παίζουν εξαιρετικά μέχρι το τέλος”.

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Κώστας Παπάζογλου
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Ο Τζοέλ Εμπίντ πάσχει από παράλυση Bell

Επιβεβαίωσε ο Εμπίντ πως πάσχει από τη νόσο Bell Σε μια αποκάλυψη προέβη ο Έιντριαν Βοϊναρ…