Κεντρική NBA “Κίνητρό μου είναι να γίνομαι όλο και καλύτερος”
NBA

“Κίνητρό μου είναι να γίνομαι όλο και καλύτερος”

pau gasol san antonio spurs

Μπορεί τα χρόνια να έχουν περάσει για τον Πάου Γκασόλ, ωστόσο ο Ισπανός σέντερ συνεχίζει να αγωνίζεται σε υψηλό επίπεδο. Ο σέντερ των Σαν Αντόνιο Σπερς, απάντησε σε ερωτήσεις “θαυμαστών” του στο Twitter, λέγοντας ενδιαφέροντα πράγματα.

Ο έμπειρος άσσος ρωτήθηκε για την πιο συναρπαστική στιγμή της καριέρας του, λέγοντας:”Είχα πολλές συναρπαστικές στιγμές και όμορφες στιγμές στην καριέρα μου. Πολλές ήταν και φανταστικές. Αν έπρεπε να πω μία σίγουρα το Παγκόσμιο Κύπελλο της Ιαπωνίας είναι σε αυτές, καθώς είχα την ευκαιρία να κατακτήσω το χρυσό μετάλλιο με την εθνική ομάδα της Ισπανίας”.

Για τις αλλαγές στο ΝΒΑ είπε:”Tο ΝΒΑ έχει καταφέρει να εξελιχθεί σε πολλούς τομείς από τότε που έφτασα στις ΗΠΑ. Τώρα είναι πιο γρήγορο, πιο δυνατό και με περισσότερα τρίποντα σε κάθε παιχνίδι και προσαρμόζεται στην πρόοδο της εποχής. Χωρίς αμφιβολία το παιχνίδι έχει αλλάξει και έχει γίνει πιο όμορφο, επειδή δημιουργούνται και περισσότεροι οπαδοί”.

Τέλος, όσον αφορά τα κίνητρα του πρόσθεσε:”Είμαι πολύ φιλόδοξος από τότε που ήμουν μικρός. Το Είμαι πολύ φιλόδοξος από τότε που ήμουν μικρός. Το κίνητρό μου είναι να γίνομαι όλο και καλύτερος και να παίζω στο υψηλότερο επίπεδο. Θέλω κάθε χρόνο να απολαμβάνω αυτό που κάνω και μου αρέσει να παίζω μπάσκετ. Είναι θέμα φιλοδοξίας πάνω σε αυτό που κάνω και να παίζω στο υψηλότερο επίπεδο. Θέλω κάθε χρόνο να απολαμβάνω αυτό που κάνω και μου αρέσει να παίζω μπάσκετ. Είναι θέμα φιλοδοξίας πάνω σε αυτό που κάνω”.

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Κώστας Παπάζογλου
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Ο Ναζ Ριντ καλύτερος 6ος παίκτης της χρονιάς.

Με 352 βαθμούς ο Ναζ Ριντ κατέκτησε το βραβείο του 6ου παίκτη της χρονιάς. Μια σημαντική δ…