Κεντρική Basket League Άρης Γιαννάκης: “Αξίζει τον κόπο να δουλέψουμε όλοι για το καλό του Άρη”

Γιαννάκης: “Αξίζει τον κόπο να δουλέψουμε όλοι για το καλό του Άρη”

giannakismouseio

giannakismouseio

Ο Παναγιώτης Γιαννάκης εδώ και μερικές ημέρες είναι επίσημα ο νέος προπονητής του Άρη και στο πλαίσιο του “IOS 3ON3” μίλησε για το νέο του έργο που καλείται να βάλει σε ανοδική πορεία από εδώ και στο εξής.

Όλα όσα είπε ο νυν κόουτς του “Αυτοκράτορα”:
“Δεν θέλω να πω πολλά, απλά το ότι με σκληρή δουλειά και προσπάθεια μπορούμε να φέρουμε ιδιαίτερα αποτελέσματα. Αυτό έχει αποδειχθεί στη διάρκεια του μπάσκετ, αυτό έχουν γνωρίσει οι Έλληνες φίλαθλοι από τη δική μου γενιά μέχρι και αυτή του Διαμαντίδη. Όταν είμαστε ενωμένοι δημιουργικά και δουλεύουμε σκληρά μπορούμε να ονειρευτούμε και να πετύχουμε πολλά”.

Για τους λόγους που αποδέχθηκε την πρόσκληση του Άρη: “Νομίζω ότι θέλω να βοηθήσω παιδιά τα οποία θεωρούν ότι δεν μπορούν να πετύχουν ορισμένα πράγματα, να τους δώσω να καταλάβουν ότι μπορούν αρκεί να είμαστε ενωμένοι. Νομίζω ότι αξίζει τον κόπο να δουλέψουμε όλοι για το καλό αυτής της ομάδας, του Άρη, που έχει φιλάθλους σε όλη την Ευρώπη κι ένωσε τους Έλληνες φιλάθλους. Χρειάζεται υπομονή και επιμονή για να δημιουργηθεί κάτι καινούργιο”.

Τέλος, του ζητήθηκε να στείλει ένα μήνυμα προς τους φιλάθλους του Άρη: “Βασικό μήνυμα είναι ότι όλοι μπορούμε να προσφέρουμε και να βάλουμε τον εγωισμό μας κάτω ώστε να δείξουμε τι πραγματικά μπορούμε να κάνουμε”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Σταθόπουλος
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Παναθηναϊκός: Να πάρει στο Βελιγράδι ότι έχασε στην Αθήνα

Ο Παναθηναϊκός θέλει να ανακτήσει το πλεονέκτημα έδρας. Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται στο Βελιγ…