Κεντρική Basket League Λαύριο Megabolt Ανακοίνωσε Παπαδημητρίου το Λαύριο

Ανακοίνωσε Παπαδημητρίου το Λαύριο

papadimitriou

papadimitriou

Κάτοικος Λαυρίου θα είναι από εδώ και στο εξής ο Γιώργος Παπαδημητρίου που σε ηλικία 24 ετών κάνει το “άλμα” στη μεγάλη κατηγορία, μιας και την περσινή σεζόν φόρεσε τα χρώματα του Φιλαθλητικού στη Β’ Εθνική.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:
“Η KAE Λαύριο ανακοινώνει την απόκτηση του Γιώργου Παπαδημητρίου! Ο 24άχρονος γκαρντ υπέγραψε συμβόλαιο τριών ετών με την ομάδα μας, που συνεχίζει με συνέπεια και συνέχεια να επενδύει σε νέους, Έλληνες παίκτες. Ο νέος άσος του Λαυρίου έχει γεννηθεί το 1993 και με ύψος 1.93 μ. καλύπτει τις θέσεις των γκαρντ.

Έχει εξαιρετική τεχνική κατάρτιση και «διαβάζει» πολύ καλά το παιχνίδι, αξιοποιώντας τα πλεονεκτήματα του έναντι των αντιπάλων αλλά και τους συμπαίκτες του, ενώ σουτάρει με πολύ καλά ποσοστά τόσο από μεσαία όσο και από μακρινή απόσταση.

Προέρχεται από τις Ακαδημίες του Πανελληνίου και εν συνεχεία πήρε μεταγραφή στον Φιλαθλητικό, όπου και αγωνίστηκε με επιτυχία, αποτελώντας εκ των καλύτερων παικτών της ομάδας του Ζωγράφου τα τελευταία χρόνια.

Το Λαύριο θα παραμείνει πιστό στις αρχές του, προσφέροντας μεταξύ άλλων ευκαιρίες σε Έλληνες παίκτες να δείξουν την αξία τους στη μεγάλη κατηγορία”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Σταθόπουλος
Περισσότερα σε Λαύριο Megabolt

Δειτε επισης

Μέξας: «Η νοοτροπία ήταν εκεί και το κρατάμε αυτό»

Στην θέληση που έδειξαν οι παίκτες του Λαυρίου αναφέρθηκε ο Κώστας Μέξας. Ικανοποιημένος α…