Κεντρική Elite League “Έδεσε” Μαυρογιάννη η Καρδίτσα

“Έδεσε” Μαυρογιάννη η Καρδίτσα

mavrogiannis

mavrogiannis

Η Καρδίτσα μετράει αντίστροφα προκειμένου να συμμετάσχει για πρώτη φορά στην ιστορία της στην Α2 και θέλοντας να φανεί ανταγωνιστική κράτησε στο ρόστερ τον 25χρονο, Γιώργο Μαυρογιάννη.

Αναλυτικά:
“Ο Α.Σ. Καρδίτσας ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με το Γιώργο Μαυρογιάννη. Ο 25χρονος πλέι μέικερ ήταν πέρυσι από τους σημαντικότερους παίκτες του Α.Σ.Κ., αναδείχθηκε πρώτος στις ασίστ και στα κλεψίματα στην ομάδα και έχοντας ηγετικό ρόλο, τη βοήθησε να φτάσει στην άνοδο στην Α2.

Η ανανέωση της συνεργασίας ήταν αμοιβαία επιθυμία τόσο της ομάδας όσο και του αθλητή και πλέον, ο Γιώργος Μαυρογιάννης θα είναι και τη νέα χρονιά πρωταγωνιστής στην ομάδα μας, συμβάλλοντας με τις αγωνιστικές του ικανότητες, αλλά και το ήθος και την προσωπικότητά του, στην επίτευξη των στόχων του Α.Σ.Καρδίτσας.

Παρά το νεαρό της ηλικίας του, ο ύψους 1.93 μ. πλέι μέικερ έχει πολλές παραστάσεις από την Α2 Εθνική στην οποία μετρά ήδη τέσσερις σεζόν από το 2012 έως το 2016 με συνολικά 105 συμμετοχές, έχοντας μάλιστα βρεθεί δυο φορές στην πρώτη δεκάδα των πασέρ της κατηγορίας και άλλες δυο στην καλύτερη δεκάδα στα κλεψίματα.

Ευχόμαστε στο Γιώργο υγεία, δύναμη και νέες επιτυχίες με την ομάδα μας”.

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Σταθόπουλος
Περισσότερα σε Elite League

Δειτε επισης

Elite League: Τα αποτελέσματα της 27ης αγωνιστικής

Κερδισμένος της αγωνιστικής ο Πανιώνιος. Τα αποτελέσματα και η βαθμολογία. Σπουδαίας βαθμο…