Κεντρική NBA Ενθουσιασμένοι με τον Χέιγουορντ οι παίκτες των Σέλτικς (pics)
NBA

Ενθουσιασμένοι με τον Χέιγουορντ οι παίκτες των Σέλτικς (pics)

gordon hayward chris paul

 

gordon hayward chris paul

Ο Γκόρντον Χέιγουορντ συμφώνησε να συνεχίσει την καριέρα του στους Μπόστον Σέλτικς, αυξάνοντας κατακόρυφα τις πιθανότητες της ομάδας για πρόκριση στους Τελικούς, καθώς είναι ένας εκ των κορυφαίων all-around φόργουορντ του πρωταθλήματος. Όπως είναι φυσιολογικό, οι νέοι συμπαίκτες του έχουν κατενθουσιαστεί με την προοπτική αυτή, φροντίζοντας να κοινοποιήσουν τη χαρά τους μέσω των social media.

Τόσο ο Αϊζέια Τόμας, όσο και οι Αλ Χόρφορντ και Μάρκους Σμαρτ εξέφρασαν την ευτυχία τους για την εν λόγω εξέλιξη αλλά την παράσταση “έκλεψε” ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram η γυναίκα του Αϊζέια, στο οποίο διακρίνεται ο άνδρας της και ηγέτης των Σέλτικς να επιδίδεται σε ξέφρενο χορό! Αναγκάστηκε, όμως, να το διαγράψει λίγο αργότερα όταν τα ρεπορτάζ ανέφεραν ότι ο Χέιγουορντ δεν είχε οριστικοποιήσει τη συμφωνία του με τη Βοστόνη!

Στην αντίπερα όχθη, η απογοήτευση είναι ξεκάθαρη στο “στρατόπεδο” της Γιούτα, με την ομάδα να αποχαιρετά και να ευχαριστεί τον παίκτη μέσω μηνύματος στο Twitter. Τη στεναχώρια του εξέφρασε και ο νέος πλέι-μέικερ της ομάδας, Ρίκι Ρούμπιο ενώ, το πανεπιστήμιο του Μπάτλερ ανάρτησε μια φωτογραφία, στην οποία απεικονίζεται ο Χέιγουορντ μαζί με τον κόουτς, Μπραντ Στίβενς από την κοινή πορεία τους στους “Bulldogs”, με τους δύο άνδρες να επανασυνδέονται μετά από 7 χρόνια!

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Αβέβαιο το μέλλον του Ντάρβιν Χαμ στους Λέικερς

Πιθανό να ντραφτάρουν τον Μπρόνι Τζέιμς οι Λέικερς Η χρονιά για τους Λος Άντζελες Λέικερς …