Κεντρική NBA “All-in” για τον Τζορτζ οι Λέικερς, απροθυμία από τους Κινγκς!
NBA

“All-in” για τον Τζορτζ οι Λέικερς, απροθυμία από τους Κινγκς!

paul george

paul george

Το συμβόλαιο του Πολ Τζορτζ με τους Ιντιάνα Πέισερς εκπνέει το καλοκαίρι του 2018, με τον 27χρονο σούπερ-σταρ να τονίζει ότι θα αποχωρήσει από την ομάδα. Αποκάλυψε, μάλιστα ότι οι Λος Άντζελες Λέικερς είναι ο πιο επιθυμητός προορισμός του. Οι “λιμνάνθρωποι” θα είχαν σκοπό να περιμένουν να ολοκληρωθεί το συμβόλαιό του, ώστε να τον αποκτήσουν στην ελεύθερη αγορά του χρόνου αλλά ο κίνδυνος να τον ανταλλάξουν οι Πέισερς σε κάποια άλλη ομάδα τους έχει αναγκάσει να μπουν βαθιά στο παιχνίδι των ανταλλαγών. Οι Σακραμέντο Κινγκς, όμως, δεν έδειξαν πρόθυμοι να κάνουν το χατίρι στην ομάδα του Χόλιγουντ.

Συγκεκριμένα, οι Λέικερς προσέφεραν το νο.2 του φετινού Ντραφτ στους Κινγκς, με αντάλλαγμα το νο.5 και το νο.10, τα οποία κατέχουν οι “βασιλιάδες”! Έτσι, οι Λέικερς θα μπορούσαν να ανταλλάξουν ένα από αυτά τα πικ, μαζί με το νο.27 του Ντραφτ που κατέχουν οι ίδιοι αλλά και έναν παίκτη τους στην Ιντιάνα, ώστε να αποκτήσουν τον Τζορτζ! Η συγκεκριμένη κίνηση, όμως, δεν πήρε ποτέ σάρκα και οστά, καθώς το Σακραμέντο αρνήθηκε, όπως ενημερώνει ο Ντέιβιντ Όλντριτζ!

//platform.twitter.com/widgets.js

//platform.twitter.com/widgets.js

Είναι προφανές ότι οι Λέικερς τρέχουν για να προλάβουν τις υπόλοιπες ομάδες, οι οποίες μπορούν να δελεάσουν τους Πέισερς με ανταλλάγματα υψηλής ποιότητας. Αξίζει να υπενθυμιστεί ότι οι Λέικερς έχουν ήδη αδειάσει χώρο στο σάλαρι καπ, καταφέρνοντας να ξεφορτωθούν τον Τιμοφέι Μοζγκόφ, αν και υποχρεώθηκαν να θυσιάσουν τον Ντι’Άντζελο Ράσελ ενώ επιθυμούν να απομακρύνουν και τον Λουόλ Ντενγκ. Με τη βραδιά του Ντραφτ να πλησιάζει (ξημερώματα Παρασκευής) το ενδιαφέρον στον “μαγικό κόσμο” κορυφώνεται.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Αβέβαιο το μέλλον του Ντάρβιν Χαμ στους Λέικερς

Πιθανό να ντραφτάρουν τον Μπρόνι Τζέιμς οι Λέικερς Η χρονιά για τους Λος Άντζελες Λέικερς …